Lezárult egy korszak, visszavonul Gáspár Győző

2018. április 10. 14:07

Ezentúl Bea asszony karrierjét fogja csodálni a kulisszák mögül.

2018. április 10. 14:07

Gáspár Győző ezentúl csak alkalmanként akar szerepelni a tévében, inkább a háttérből figyeli felesége, Bea asszony egyre inkább felívelő karrierjét – adja hírül a Blikk.

A cikk rámutat: a házaspárt az elmúlt hónapokban összekovácsolták azok a vizsgálatok, amelyeket a NAV indított ellenük. Gáspár elmondta: sokkal jobban örül a neje sikerének, mint a sajátjának, ő maga már kiöregedett a show-bizniszből. Bea asszony jelenleg a Konyhafőnök című műsor zsűritagja, aminek celebkiadását meg is nyerte. „Amikor elindult a Konyhafőnök adása, elképesztően izgatott voltam a kulisszák mögött. Lestem, hogy mit csinál, hogyan csinálja, és amikor láttam, hogy milyen talpraesett és milyen természetes, a könnyeim is kicsordultak a meghatottságtól. Később sok kis romantikus meglepetést hagytam neki, szívecskéket, hogy ezzel is jelezzem neki, mennyire szeretem, milyen büszke vagyok” – fejtette ki a visszavonuló Győzike, aki már évek óta nem szerepelt kereskedelmi tévé műsorában.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fer70
2018. április 11. 13:59
Jáj, more! Csak nem elmegy sírásónak? Bedolgozik saját cégébe??? :-))))))))
flesh ripper
2018. április 11. 06:57
Vonával szinkronban, visszalépett.
stevebacsi
2018. április 11. 00:21
ejanos te vagy süket vagy mást hallgattál amikor méltattad ezt nulla hangú cigányt...nem cigány származású nem kell a pc.. vágod?
yes_we_can
2018. április 10. 23:24
Kb. annyit ártott ennek az országnak,mint az szdsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!