Karácsony: Orbánt csak a változást akaró polgár tudja legyőzni

2018. április 06. 19:19

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint Orbánt Viktor egyetlen embertől fél, egyetlen ember tudja legyőzni: a változást akaró polgár.

2018. április 06. 19:19

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke pénteken Budapesten, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. téren tartott kampányzárón a választókhoz szólva azt mondta, a szavazófülkébe nem hallatszik be a hazug propaganda, ott nem kell félni, és az ikszeléskor a változást akaró polgár erősebb lehet mindenkinél, erősebb lehet a kétharmadnál, erősebb lehet Orbán Viktornál.

Karácsony szerint Orbánt Viktor egyetlen embertől fél, egyetlen ember tudja legyőzni: a változást akaró polgár.

A politikus a 9-es lista támogatására kérte a választókat, mert szerinte az MSZP-Párbeszéd az egyedüli az ellenzéki pártok közül, amelynek részletes programja van és árnyékkormányt állított.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke is azt kérte, mindenki szavazzon az esélyes ellenzéki jelöltre, második szavazatával pedig válasszon magának jövőt.

(MTI)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. április 06. 22:13
Kedves Karácsony Géza! Mit csináltok április kilencedikén. Te, a Berni, a Gabci, meg a Feri? "Kő Papír Olló"? Vagy "Ki nevet a végén"?
Türelem
2018. április 06. 21:48
Karácsony ugyanolyan ijesztő és félelmetes, mint a széttárt karú Bernike. Ha győz, vagy jelentős eredményt ér el az ellenzék, az nem az ellenzéki pártoknak, hanem a Soros-Simicska tandem által finanszírozott médiának lesz köszönhető. A demagógiának, a gyűlöletkeltésnek, amihez sajnos kell a magyar ugar is.
nyugalom
2018. április 06. 21:47
Ez a fajanko maris diktatort jatszik!
nyugalom
2018. április 06. 21:47
Ez a fajanko maris diktatort jatszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!