„Párzási időszakban agresszívak a romák” – újabb jobbikos hangfelvétel

2018. április 03. 11:59

A cigányok kapcsán fizikai erőszakról, sterilizálásról és párzási időszakról beszélő jobbikosok a szibériai munkatábort is preventív eszköznek tartották a tyúklopással szembeni harcban.

2018. április 03. 11:59
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Szibériába küldte volna a bűnöző cigányokat a Jobbik – erről beszéltek a radikális párt politikusai a Szent Korona Rádió Sin City c. műsorának 2010/11-es adásaiban.

Zagyva György Gyula a műsorban – aki akkor még parlamenti képviselő volt, jelenleg pedig a közmunka-programot felügyeli Tiszavasváriban – arról beszélt: lehessen Szibériába kerülni tyúklopásért is.

Úgy fogalmazott: „amikor hazajön és elmondja a cigánysoron – mert tyúklopásért általában nem fehér emberek szoktak bekerülni –, elmondja a cigánysoron, hogy milyen jó volt Szibériában mínusz harminc fokban, akkor utána jön létre ez a preventív dolog, hogy nem… utána meg fogják háromszor is gondolni.”

A műsorban nem csak ekkor minősítették a romákat a jobbikosok, korábban fizikai erőszakról, sterilizálásról és párzási időszakról beszéltek. Apáti István, a párt országgyűlési képviselője például azt mondta, hogy szerinte a cigányok a verésből értenek. Úgy fogalmazott: „a cigányokkal szemben nem lehet másként fellépni csak akár verbális, akár fizikai erőszak révén, mert sok esetben a nyers erőn kívül semmi másból nem értenek.”

Apáti később pedig még hozzátette azt is, hogy szerinte a párzási időszakban agresszívak lesznek a romák, ellenük a rendőrök tehetetlenek, ezért kellene bevetni a gárdát, hiszen egy gárdistától jobban félnek a romák, mint a rendőröktől.

Apáti István idén is országgyűlési képviselőjelöltként indul a Jobbik színeiben az április 8-i választáson. 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. április 04. 08:15
Cuki fiúk ezek. Vagy voltak. Vagy lesznek. Vagy valami.
pemete jakab
2018. április 03. 19:35
"Szent Korona Rádió Sin City c. műsorának 2010/11-es adásaiban." "Friss" hír! Most nem azért, az a párt, amelyik mögött van már legalább 8-10 év mondott már mindent, meg az ellenkezőjét is. És hogy mi ez? Ez a politika, pártpolitika. Ezért ölik egymást a választók.
Akitlosz
2018. április 03. 18:14
Választási időszakban gerinctelenek a Kerekiek.
korona
2018. április 03. 16:48
MI A FIDESZ CÉLJA ? Mi a Fidesz ideológiája ??? Mi a Fidesz módszertana ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!