Hatályon kívül helyezték a Budaházy György elleni ítéletet

2018. április 19. 10:20

A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet helyezte hatályon kívül, a teremben üdvrivalgás tört ki.

2018. április 19. 10:20

Hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön.

A Válasz.hu beszámol, a végzés indoklása nem is volt érthető, mivel a teremben azonnal kitört a „Budaházy, Budaházy” skandálás.

A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos cselekményekkel próbálta megváltoztatni az akkori, szocialista-szabaddemokrata kormány politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban. 

A Fővárosi Törvényszék 2016 nyarán első fokon tizenhárom év fegyházra ítélte terrorcselekmény, testi sértés, kényszerítés miatt Budaházy Györgyöt, aki több évet töltött előzetes letartóztatásban. A 17 vádlott közül 15-öt terrorcselekmény miatt 5-13 év letöltendő szabadságvesztéssel sújtottak. Az elsőfokú ítélet ellen a vádlottak és védőik felmentésért, enyhítésért, az ügyész súlyosításért fellebbezett.

A 24.hu élőben is közvetített az Ítélőtábláról, az általuk készített videó fent látható.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nataalii
2018. április 19. 20:39
Szia)) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. szeretek utazni Keresek valakit, aki hív. Ország vagy város megjelenítése Jó szórakozást! Az álneve Natali93))) Az intim fotóim az interneten >>> https://goo.gl/fW3MAJ
farkasflori a vizicsoda
2018. április 19. 20:28
ez a buta naci terrorista benyalt orbannak, azok meg ugy csinalnak mintha elengednek..kezivezerles, jogallam helyett.
Nataalii
2018. április 19. 17:16
Szia)) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. szeretek utazni Keresek valakit, aki hív. Ország vagy város megjelenítése Jó szórakozást! Az intim fotóim az interneten >>> https://goo.gl/fW3MAJ
írmag
2018. április 19. 15:58
Első lépés megfelelő. A folytatásban Kenéz Andrea bírónő számonkérése a segítőivel egyetemben. Majd a valóság ismertetése és a hamis bizonyítékok megalkotóinak megbüntetése. Minden más gyurcsányosan elévült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!