Fidelitas: Juhász Péter távozzon a közéletből

2018. április 05. 20:31

Juhász Péternek minden politikai és minden közéleti pozíciójából azonnal vissza kell vonulnia – mondta Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója.

2018. április 05. 20:31

A Fidelitas ismételten arra szólítja fel Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy távozzon a közéletből és mondjon le minden pozíciójáról. 

Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten az Együtt székháza előtt azt mondta: felháborítónak tartják, hogy egy olyan ember, aki bántalmazta fizikailag és lelkileg az élettársát, gyermekei anyját, és saját gyermekei előtt rendszeresen drogot fogyasztott, még a magyar közéletnek „alkotó és formáló része” lehet.

Hozzátette: úgy gondolják, hogy Juhász Péternek minden politikai és minden közéleti pozíciójából azonnal vissza kell vonulnia.

Mint Baczkó Norbert mondta: attól, hogy az egyéni képviselő-jelöltségtől visszalépett, még pártja országos listavezetője, és így továbbra is országgyűlési képviselőjelölt. A fenti három dolognak az egyike is elegendő lenne, hogy Juhász Péter egész életre méltatlanná váljon bármilyen közéleti tisztség viselésére – jelentette ki.

A Fidelitas egy molinót is kifeszített az Együtt központi irodája előtt, amelyen „A nőverő Juhász Péternek távoznia kell a közéletből” felirat volt olvasható.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a kormány hazudik
2018. április 06. 07:52
https://mno.hu/belfold/kosa-kezirasa-mutatja-szamitott-a-800-milliora-2458248?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email
1288-as Soros zsoldos
2018. április 06. 07:31
Fidelitas..........ugyan már.
noMores
2018. április 06. 07:28
Az uj fideszes generacio: meg gerinctelenebb es butabb, mint elodei.
pitypang1125
2018. április 05. 21:17
Nincs is a közéletben! Csak egy szarházi suttyó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!