Bródy Gábor bejelentkezett az MSZP elnöki posztjára

2018. április 23. 19:48

Bródy az MSZP kulturális tagozatának alelnöke, dolgozott a Magyar Televízióban is, most pedig MSZP-elnök lenne.

2018. április 23. 19:48

Megvan az első hivatalos jelentkező az MSZP elnöki posztjára: Bródy Gábor, a párt választmányának tagja hétfőn közleményben tudatta az MTI-vel, elindul a tisztségért.

A szocialista elnökjelölt-aspiráns közölte, bízik abban, hogy egy karakteresebb, határozottabb, egyértelműbb üzeneteket megjelenítő, a változás szövetségében továbbgondolkodó, kormányzóképes, igazi szocialista és szociáldemokrata értékekkel bíró MSZP-vé alakíthatják át a pártot.

Ez az átalakított MSZP pedig a kormányváltást akarók, az éppen sorozatosan tüntető civilek, a szavazásoktól távol maradók és az ellenzék teljesítményével ez idáig elégedetlenek véleményének megváltoztatásával a többség élére állhat – fejtette ki. Hozzátette: a demokrácia nem lehet ellenzékben.

Bródy Gábor a közleményben azt írta, szándékát, hogy indul az elnöki posztért, az MSZP választmányának hétvégi ülésén bejelentette. A közlemény szerint az 1970-es születésű Bródy Gábor, aki az MSZP kulturális tagozatának alelnöke is, a középiskola elvégzése után 1989-ben a Magyar Televízió főállású munkatársa lett, ahol tizenhárom éven keresztül dolgozott, miközben főiskolán, majd egyetemen diplomázott, illetve később posztgraduális EU-szakértői tanulmányokat folytatott.

Bródy Gábor a közigazgatásban is dolgozott mint osztályvezető, kabinetfőnök, majd 2003-tól kulturális, kommunikációs, lapkiadó, reklám- és marketingügynökségi vállalkozásoknak volt társtulajdonosa, vezetője. A Belváros-Lipótváros Önkormányzatának testületi bizottsági tagja, egy közösségfejlesztő-kulturális egyesület elnöke. A sajtóban eddig Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnökének és Tóth Bertalannak, az MSZP frakcióvezetőjének neve merült fel, hogy pályáznak a pártelnökségre.

Kunhalmi Ágnes egy tévéműsorban úgy nyilatkozott, elvállalná az MSZP elnöki posztját, de még nem döntötte el, hogy indul-e a tisztségért. Tóth Bertalan egy sajtótájékoztatón kérdésre elmondta, kapott több felkérést is az elnöki posztra. Azt mondta, csapatban gondolkodik és az együttműködés, a nyitottság pártján van. Ha az MSZP úgy jut el a kongresszusig, hogy ez a nyitottság, együttműködés és csapatszellem lesz az uralkodó és nem a bezárkózás, akkor nem ugrik el a feladat elől, elindul az MSZP elnökségéért – részletezte.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1288-as Soros zsoldos
2018. április 24. 07:15
Írásából fakadóan, Ön egy súlyosan terhelt pszichopata. Fontos lenne hogy kezeljék.
syphax
2018. április 24. 06:42
Idefigyeljenek MSZP-s Hülyehölgyek és Hülyeurak! Az MSZP 1 és EGYETLENEGY FÉLEKÉPPEN tudhatna valamennyire megújulni--ba..ák meg! Ha "úgy"--ÉS CSAKIS ÚGY(!!!)-- épitik újra VIDÉKEN----és az ú.n. "elmaradott vidékeken kezdve" szi-go-rú-an(!!!)--ha OTTANI, OTTANI -HELYI szimpatizánsokból, elvi támogatóik vezetésével kezdik újraépiteni--MAGUK SEGGHÜLYÉK! Az nem megy, hogy majd Budapest hatvanharmadik kerületéből "leküldenek" egy TÜNDIBÜNDI-t, akit majd VÉGIGDUG az egész "járás", oszt' majd ettől újraéled a maszop! De asse megy, hogy '"LEKÜLDENEK"--ugye: "LE(!!!)", s nem "FÖL"!--egy tökkopasz tudósmanuszt, negyven dioptriás szemüveggel, aki majd "elméletileg megalapozza" a hatvan év múlva bekövetkező sikerüket, TODOMÁNYOSSAN-FASZÁUL. A légyeg CSÚCSHÜLYÉK: ottani(!!!) ember legyen--ha cigány, cigány, ha albinó albinó-- és lehetőleg büntetlen előéletű! Osztán maj' meglássák--maguk HÜLYEÁLLATOK! (Azéé' beszélek ilyen csúnyán, mer' nekem "jobbosnak" köll megmondanom, milyen módon lehet önöknek valamit-bármit is kezdeni, ami kimozditja önöket a kloákából!)
strkbwv
2018. április 23. 23:20
bródi az bródí mindegy hogy jános, vagy ez a fasz :)
cutcopy
2018. április 23. 23:11
Bármelyik MSZP-tag alkalmas lenne az elnöki tisztre.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!