Volner János szerint csak „jó légkörben elnevetgélt egymással” Farkas Gergely és Midi Melánia

2018. március 25. 20:29

2018. március 25. 20:29

„Itt arról volt szó, hogy két huszonéves fiatal találkozott, jó légkörben elnevetgéltek egymással, és elhangzott egy egészen komolytalan ajánlat. Nyilvánvaló az, hogy a Fidesz ebből politikai ügyet csinál, a képviselőnk tévedett, ezért elnézést kért, ennél tovább nem érdemes foglalkozni az üggyel” – ezt Volner János, a Jobbik frakcióvezetője mondta a köztévében arra a kérdésre, hogy lesz-e valamilyen következménye annak, hogy a jobbikos Farkas Gergely pénzt ajánlott Midi Melániának, az LMP képviselőjelöltjének a visszalépésért cserébe.

Alig egy hete került nyilvánosságra az a hangfelvétel, amelyen Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője az LMP jelöltjének pénzt ajánl a visszalépésért cserében. Az eset kapcsán a Fidesz bejelentette, hogy a választás rendjének megsértése és korrupció gyanúja miatt tesz feljelentést a Jobbik képviselője, Farkas Gergely ellen. 

A Jobbik politikusával folytatott teljes beszélgetést ezen a linken tudja megtekinteni. Volner a műsorban arról is beszélt, hogy nem kívánnak összefogni a „szemkilövetőkkel és a korrupt baloldal pártjaival”.

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
triumphator
2018. március 27. 07:06
ennél többet nem vártam volnertől.
zolka50.50
2018. március 26. 21:50
A Sneider-család mesés vagyona: https://pestisracok.hu/vona-bizalmasa-a-jobbikos-sneider-csalad-elrejtett-egy-vadaszbirtokot-a-magas-matraban/
Mindjárt
2018. március 26. 16:58
Ez sokkal fontosabb mint két kökök hancúrozása Összeáll a kép a maffiakormány ügyeiben, ha Orbán nem tudja tisztázni magát, távoznia kell A legnagyobb probléma, hogy az FBI lassan egy éve jelezte az ügyet a magyar hatóságoknak, akik nem kívánták kihallgatni a Magyarországon is körözött érintettet - reagált a Magyar Nemzet reggeli cikkére hétfői sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője. A politikus szerint felmerül a kérdés, hogy a magyar hatóságok miért nem kívánják felderíteni az ügyet. "Talán azért, mert pontosan tudják, ki ez az ember, ismerik az ügy minden részletét és pontosan tudják, hogy az a kormányhoz és Orbán Viktorhoz köthető" - jelentette ki. Szilágyi szerint az információk birtokában kezd összeállni a kép, egyre világosabb, miért volt fontos Orbánnak az FBI és az Interpol által is körözött, pénzmosási, drog- és fegyverkereskedelmi ügyekben érintett Ghaith Pharaon barátsága. Pharaon szakértője volt a pénzmosásnak, az arab párhuzamos pénzvilágnak. A Jobbik képviselője szerint az is világossá kezd válni, mi állt a korábbi amerikai kitiltási botrányok hátterében. Emlékeztetett: Amerikában korábban egy magángéppel leszálló, diplomaútlevelet lobogtató futárt kaptak el dollármilliókkal, ezt a pénzt igazolta le az akkori NAV-elnök Vida Ildikó. Értelmét nyerte a pár hónappal ezelőtt felröppent hír is, mely szerint az USA azt tervezi, hogy Orbánt és a kormány több tagját is kitiltja az országból. A botrány állhat annak hátterében is, hogy Orbán bár lelkesen támogatta Trumpot megválasztása előtt, a magyar diplomácia minden követ megmozgatott egy Trump-Orbán találkozóért, az amerikai elnök mégsem fogadta a magyar kormányfőt. Szilágyi szerint felettébb különös, hogy 1300 milliárd forintnak megfelelő összeget próbáltak tisztára mostani Amerikában, épp annyit, amennyi Kósa Lajos ügyében is felmerült. Szilágyi György úgy véli, a felmerült vádak olyan súlyosak, hogy a magyar kormány tagjainak kötelességük lenne a nyilvánosság előtt választ adni a kérdésekre. Orbán Viktornak nem gyáván menekülni kéne a kérdések elől, hanem választ adni rájuk. Amennyiben nem tudja magát tisztára mosni, úgy teljesen mindegy, hogy két hét van hátra a választásokig, távoznia kéne a közéletből egyszer és mindenkorra - jelentette ki a képviselő, majd hozzátette: április 8-án a Jobbik leváltja az Orbán-kormányt, és a hatóságokkal együttműködve fel fogják tárni az ügyet.
formaegy
2018. március 26. 09:46
Tudod Volner ez olyan, mintha egy jobbikos lopott volna egy csokit a boltban, és akkor kiálltok védeni a lehetetlent, hogy csak viccből tette, hogy vajon észre veszik-e? Igen, ezt az általad viccelődésnek tartott "kis manővert" éppen a kisgazdákkal kötött szerződés igazolja. Ja, vagy az is viccelődés volt, hogy vajon kiderül-e? Igen. Ti vagytok a makulátlan "tiszta kezűek". Milyen kár, hogy éppen az ellenkezője derül ki rólatok, pedig még nem is voltatok hatalmon. Mit tennétek ha hatalomhoz jutnátok? Ja, elég egy név. Simicska - egyből tiszta sor. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!