OMZ: Érpatak elesett

2018. március 25. 21:31

A falu népe majdnem háromnegyedes többséggel szavazta ki a hatalomból Orosz Mihály Zoltán eddigi polgármestert. Most videóban panaszkodik.

2018. március 25. 21:31

„ÉRPATAK ELESETT!!! Egy világító tornyot ma ledöntöttek. Bízunk benne, hogy aki ennek a ledöntésében közreműködött az az építésben is így fog serénykedni!” – közölte a Facebookon Orosz Mihály Zoltán az elveszített polgármester-választás után.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2018. március 27. 00:53
Elsöpörte őt a kormányváltással beköszöntő segélykurzus és ingyenrezsi tavaszi szellője. Parancsolgasson otthon a macskájának, megmondta az RTL Klub híradó.
balbako_
2018. március 26. 10:53
Úgy verték a mellüket a hódmezővásárhelyi eset kapcsán. No, ez volt a Jobbik Hódmezővásárhellyel felérő veresége.
Bokros Birka
2018. március 26. 10:19
Kínos, hú, de kínos! Tunya olvtárs nem kommentálja, Mindjárt elvtárs már tárazza be a dobtárosát Érpatak neked annyi, Mindjárt oda "Ér"patakra! :D
Bokros Birka
2018. március 26. 10:05
Érpatak magával rántja a gyöngyösi kis parasztot a mélybe. Tavaszra már csak igavonó barom meg mögé kötve az eke látható, amint Krisztina asszony tólja az ekét, szánt a babám recece felirat mögött. Semmi Fekete Tercsi, semmi vazelin, de még a butapesti mély értelmiség, sem kíváncsi Gabi cicusra! :D Szántó-vető Vona Gábor és a szürke farkasok, mint Attila ostora!:D A gyöngyösi parasztok meg a föld végén könnyesre röhögik magukat! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!