A Mazsihisz nem száll be a választási kampányba

2018. március 26. 21:14

A Mazsihisz vezetése elhatárolódik Erdélyi Miklós hódmezővásárhelyi hitközségi elnök Kiss Attila, a Jobbik képviselőjelöltje lakossági fórumán elmondott beszédétől.

2018. március 26. 21:14
Mazsihisz

„Dr. Frölich Róbert országos főrabbi és Radnóti Zoltán főrabbi, a MAZSIHISZ Rabbitestületének elnöke, a MAZSIHISZ vallási és világi vezetése határozottan elhatárolódik Erdélyi Miklós hódmezővásárhelyi hitközségi elnök Kiss Attila, a Jobbik Mozgalom helyi képviselőjelöltje lakossági fórumán elmondott beszédétől.

A MAZSIHISZ vallási vezetése továbbra is tartja magát azon alapelvhez, amit a MAZSIHISZ közgyűlése egyhangúlag elfogadott, miszerint politikai pártok vagy képviselőjelöltek mellett a MAZSIHISZ egy hitközsége vagy bármely alkalmazottja sem kampányolhat.

A MAZSIHISZ vallási és világi vezetése kizárólag értékek mentén való politizálást tart elfogadhatónak és erre biztatja a tagjait is.”

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2018. március 27. 10:55
Értékek, mindig csak az értékek, de inkább az érdekek. A budai zsidók a szultántól adómentességet nyertek, , mivel 1526-ban Dunaföldvárig vitték, s átadták neki az egyébként már üres Buda kulcsait. Majd 1686-ban jöttek a pogromok. Sajnálatos, hogy a balliberális befolyás alatt álló MAZSIHISZ a mai súlyos történelmi helyzetben képtelen felismerni, hogy mi a választások tétje. Most mélyen egybeesik a zsidóság és a kormánypártok programja, politikája. Ami nem más, mint a túlélés lehetősége. A kemény balliberális Radnótitól persze nem várható, hogy két lépéssel előbbre tekintsen. A zsidóság tragédiáit legtöbbször saját vezetőik okozták.
Mindjárt
2018. március 27. 08:07
Azért a fidesz birkák legalább akkor ne zsidózzák a Jobbikot amikor a gazdájuk és pártjuk csontig nyal a zsidóknak.
cutcopy
2018. március 26. 22:02
Tehát a hódmezővásárhelyi rabbi a Jobbikos kampányfórumon bólogat..?
Mich
2018. március 26. 21:51
"A Mazsihisz nem száll be a választási kampányba"... ...pedig a náciknak nagyon kéne... és Heller anyó is azt mondta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!