Újabb részletek jelentek meg a Czeglédy-ügyről

2018. március 26. 09:20

Kész Zoltán, valamint a 2015-ös veszprémi időközi választási kampány is szóba kerül abban az interjúban, amelyet a Pesti Srácok készített a Czeglédy-ügy védett tanújával.

2018. március 26. 09:20

Az elmúlt időszakban több cikk is megjelent arról, hogy Czeglédy Csaba és cégei milyen szerepet vállalhattak ellenzéki kampányok szervezésében és finanszírozásában. 

Hétfőn reggel a Pesti Srácok készített interjút a Czeglédy-ügy egyik kulcsfigurájával, egy védett tanúval, aki konkrétumokat is elárul az ügyről. Az interjú fő témája Kész Zoltán 2015-ös időközi választási kampánya, valamint Czeglédy Zoltán és cégeinek abban vállalt szerepe.

A védett tanúval folytatott teljes beszélgetést ezen a linken tudja megtekinteni.

Az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy, akinek Gyurcsány Ferenc 80 millió forintot adott kölcsön, maga is elismerte egy korábbi interjúban, hogy szerepet vállalt Kész Zoltán 2015-ös veszprémi kampányában.

Czeglédyt az ügyészség milliárdos adócsalással vádolja. A gyanú szerint a Czeglédy Csaba által vezetett bűnszervezet 2013 és 2016 között az állami költségvetésnek összesen 3,1 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2018. március 28. 01:02
"Zuschlag János leleplező interjúja" Erdekes modon a fidesz tanui mindig megzsarolhato bortonviselt emberek. Lehet mondani sok mindent Hadhazyra, Horvathra meg Angyanra, de azert azt nehez tagadni, hogy messze egy Zuschlag felett alnak szavahihetosegben. (Minimum annyira szavahihetoek mint a tobbi fideszes, hiszen keto az is volt eppen amikor borult a bili.) Megy a nagy eljaras aztan mindenkit felmentenek. Ezt ugy, hogy a legfobb ugyesz Orban haverja. Ha bunos, akkor az a dolguk hogy csukjak le, nem hogy a politikai hasznot maximalizaljak. De persze hogy rend legyen az orszagban az masodlagos, az elsodleges a gazszerelok boldogulasa.
Newman
2018. március 26. 20:43
EREDMÉNYEK KELLENEK, nem bukott balos sivalkodás!!!
free bleeding
2018. március 26. 18:22
https://olkt.hu/simicska-ujabbat-robbantott-az-fbi-nyomoz/
nyugalom
2018. március 26. 13:20
Ez az 1300 milliardos ugy egy film temaja volt, a nemzet kitalalta, jo sztorinak tunt, de rem ostoba, nevetseges. A sok fizetett meg toldja, nyomja, nagyitja, sorba allnak a penztarnal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!