A köztévében járt Mirkóczki Ádám

2018. március 21. 17:36

A Jobbik programját nem, de a közmédiáról alkotott véleményét megismerhettük.

2018. március 21. 17:36

A Nemzeti Választási Bizottság pénteken még pénteken bírságolta egymillió forintra a köztévét, mivel az nem tartotta be a választási eljárással kapcsolatos esélyegyenlőségi alapelvet, vagyis az M1 egyik műsorában a kampány két hete alatt egy ellenzéki politikust sem hívtak be, csak a kormánypárt juthatott szóhoz.

A bizottság bírsága mellett megtiltotta, hogy a köztévé továbbra se hívjon műsoraiba ellenzéki politikusokat. 

Ezután nem sokkal, kedd este az M1 Ma Este című műsorában Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője öt percben kapott lehetőséget arra, hogy a köztelevízióban bemutassa a Jobbik választási programját, az eseményről az Alfahír közölt videót.

Mirkóczki szerint öt percben egy 64 oldalas programot szinte lehetetlen összefoglalni, ezért inkább a közmédiát kezdte kritizálni: szerinte „példátlan, felháborító és elfogadhatatlan”, az, ami jelenleg közszolgáltatás címén folyik. Úgy látja, „nem mehet tovább”, hogy csak „a hallgattassék meg a másik fél elve” alapján ne kérdezzék meg az ellenzéki politikusokat, és ne hívják be őket a közmédia műsoraiba.

Ezután a jobbikos politikus pártja programjáról nem sok szót ejtett, helyette a köztelevíziót illette kritikával. A riporter viszont Mirkóczki köszöntésétől, illetve az interjú végétől eltekintve sehol nem kérdezett közbe, végig némán ült, míg az ellenzéki párt szóvivője elmondta véleményét.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. március 23. 11:41
Az m1 pártkiegyensúlyozottsága: 1/3 kormánydicsőítés, 1/3 Fidesz-dicsőítés, 1/3 ellenzék-ekézés.
pemete jakab
2018. március 23. 11:38
"A köztévében" Ilyen nálunk nincs, mivel nem végez közszolgáltatást, politikai téren semmiképp.
fakocka
2018. március 22. 07:40
Az látható, hogy a fideszes hallgatóknak már arra sincs igényük, hogy megismerjék a körülöttük lévő nem fideszes véleményeket és még attól is tartózkodnak, hogy önállóan gondolkodjanak. Orbán zseniálisan kiöblítette a hívei agyát, amit mond a fideszes azt ismétli, azt érzi és azt vallja. Zseniális manipuláció.
katus
2018. március 22. 00:39
Orbán mellett kampányol az izraeli testvérpárt: csak a Fidesz mentheti meg a zsidókat a Jobbiktól Forrás: https://kuruc.info/r/2/183951/ https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/orbannetanjahu1771810.jpg Összenő ami összetartozik :DDD Zsici és Bibi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!