Fidesz: A Soros-hálózat csalásra képezi ki a migránsokat

2018. február 22. 14:18

Soros György hálózata csalásra, hazudozásra képezi ki a migránsokat – állítja a Fidesz-frakció szóvivője.

2018. február 22. 14:18

A Fidesz-frakció szóvivője szerint újabb megdöbbentő tények láttak napvilágot a „Soros-hálózat” tevékenységéről: „szervezetten csalásra és hazudozásra képezik ki a migránsokat”.

Egy olyan „migránsszótárt” szerkesztettek nekik, amellyel megtanítják őket azokra a kifejezésekre, amelyekkel megtéveszthetik az európai hatóságokat, és így kijátszhatják a menedékkérelmi eljárásokat – mondta Halász János csütörtökön Budapesten újságíróknak.

Olyan kifejezésekre tanítják meg őket – folytatta -, amelyek alapján majd esetleg különleges védelmet kaphatnak. Így például pszichés zavarokra utaló jeleket tanítanak meg nekik, vagy betanítják őket arra, hogy vallják magukat szíriainak, kvótamenekültnek, homoszexuálisnak, transzszexuálisnak – fejtette ki a frakciószóvivő, aki ezt felháborítónak minősítette.

Halász János szerint mindez bizonyítja, hogy a „Soros-szervezetek” a migráció szervezésén dolgoznak, és mindez megerősíti, hogy a „Stop Soros” törvényre szükség van, mert azzal mindenféle migrációt szervező tevékenység ellen szigorúan fel lehet lépni.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. február 22. 18:31
"Hányan vannak a Jobbikban, akiknek bármikor is bármilyen közünk volt Soroshoz? És Önök között hányan vannak?" - tette fel a kérdést a képviselő, hiszen mint ismeretes a Fidesz vezetői között a miniszterelnökkel az élen több Soros-ösztöndíjas, Soros által támogatott politikus van a mai napig is. "Ha volt Magyarországon Soros-terv, akkor azok Önök voltak. A Fidesz volt a Soros terv." -jelentette ki Szávay, aki szerint ideje lenne abbahagyni ezt a képtelen hazudozást és visszatérni egy normális politikai vitakultúrához. ---------------------------------------- Lefordítom amit Szávay mondott: Soros szarta ki a fidesz csürhét. Ezek ma is Soros kutyái. Csoport kép a Soros-kegyelt fideszesekről https://kuruc.info/galeriaN/2012/sorosakademiafidesz170928_01.jpg?&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201712
3M..
2018. február 22. 18:27
Sajnos nem csak a migránsokat, hanem az ösztöndíjasait is csalásra képezte. Hogy van az arabul hogy "oltalmazott"? Szebb Jövőt!
öszödibeszéd
2018. február 22. 15:14
Íme a homo sorosensus, a baloldali embercsempész NGO-k és politikai párttagság lieblingje: 16 (?) éves szír(nek mondott valami bangladesi), aki mentális zavarokkal küzd (skizó), hazájában (bárhol legyen is az) homoszexualitása miatt üldözött 5 gyermekes fundamentalista iszlámhitű családapa körülbelül 3 leponyvázott feleséggel; integrálódni, munkát vállalni képtelen, és akinek van pofája ezek után Allah-hoz fohászkodni.
files32
2018. február 22. 15:02
Az ukránokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!