Németh Szilárd: A Fidesz kivonul a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ha Szél Bernadett megjelenik

2018. január 16. 17:25

Németh Szilárd szerint Szél Bernadett Soros György embere, ezért nincs helye a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

2018. január 16. 17:25

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának „Soros-tervvel” foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője – közölte Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportállal.

A pestisracok.hu oldalon kedden megjelent cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: „Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk.”

„Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének” – mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.

Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

(MTI, Pesti Srácok)

Összesen 312 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. január 17. 20:38
"Németh Szilárd szerint Szél Bernadett Soros György embere, ezért nincs helye a nemzetbiztonsági bizottság ülésén." Mi az hogy "szerint". Van rá bizonyíték vagy nincs. Gondolom, nincs. Az nem hír, hogy "szerint".
syphax
2018. január 17. 12:39
Németh Szilárd FIDESZ alelnök úr--mint férfi--nekem, mint férfinek NEM IGAZÁN A SZIVEM CSÜCSKE! Mert a BIBIRCSÓKOS-SZEMÖLCSÖS férfiarcok naturalizmusát talán senki esetébe' sem hangsúlyozzák ki a fotográfusok és szerkesztők úgy és olyannyira, mint Vele, az Ő esetében. Dehát úgy látszik nemcsak a "könyveknek van meg a maguk sorsa", a politikusoknak is. És szerintem Németh Szilárd alelnök úr nagyszerű politikus, sok kéne belőle--szerintem. Ebbe' a kiválóságba 1000%-ig biztos vagyok, éppen azért, mert az ellenfelek senkit nem útálnak annyira, mint Őt--talán az egy Dr.Orbán Viktort kivéve.S EZ A LEGNAGYOBB DICSÉRET--N.SZ.ÚR "FÉRFISZÉPSÉGÉNEK" NÉMILEG KORLÁTOZOTT MIVOLTA ELLENÉRE IS!
csuka
2018. január 17. 11:57
„Lebukás után: migrációs sorvezetőt kaptak a fideszes képviselők Rosszul érinthette a Fideszt, hogy míg évek óta nagy erőkkel folytat migrációellenes kormánypropagandát, addig a sajtó beszámolt róla, hogy Magyarország több mint 1300 "menekültet" fogadott be tavaly. Legalábbis erre utal, hogy hétfőn személyesen a kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs által aláírt sorvezetőt küldtek ki országgyűlési képviselőik és választókerületi elnökeik számára. … Eszerint 2015-ben 508, míg 2016-ban 432, 2017-ben 1291 és 2018-ban eddig 37 személy esetében döntöttek a magyar hatóságok a nemzetközi védelem megadásáról. … Érdekesség, hogy hazánknak szinte éppen a tavaly befogadott "menekültek" számával megegyező, összesen 1294 ügyben kellett volna lefolytatnia a menekültügyi eljárást az uniós belügyminiszterek tanácsának döntése értelmében.” https://kuruc.info/r/2/181622/
Ján Fortunák
2018. január 17. 10:12
- Mondja a szemébe a tanúnak: "Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja " - Módosítom a vallomásomat Tisztelt Bíróság: Pelikán is spicli volt, a Soros-birodalom fizetett ügynöke. - És még ki volt ügynök te címeres gazember: Virág elvtárs is, Bástya elvtárs is? (Kovács Zoltán, Orbán Viktor, stb.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!