Hetvenen kerültek detoxikálóba a fővárosban

2018. január 01. 10:01

A megszokottnál kevesebben voltak detoxikálóban szilveszter éjjel Budapesten – hangzott el az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

2018. január 01. 10:01

A megszokottnál kevesebben, de a mostani szilveszteren is csaknem hetvenen kerültek kórházba a túlzott alkoholfogyasztás miatt a fővárosban – hangzott el az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

A csatorna tudósítója a budapesti Honvédkórházból jelentkezve elmondta: az éjszaka folyamán a kórház sürgősségi osztályára 19 beteg érkezett, többségük fiatal, ketten 18 éven aluliak voltak. Állapotuk nem volt olyan súlyos, hogy fel kellett volna venni őket, elsődleges ellátásuk után valamennyien hazamehettek.

A Péterfy Sándor utcai kórházba mintegy ötvenen kerültek be a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt. Ott még Újév reggelén többen a kórházban voltak, de ők sincsenek súlyos állapotban.

(MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2018. január 01. 14:50
Tehát az otthoni pálinka főzés jó hatással van az alkohol fogyasztási szokásokra! Pálinkához gyümölcs kell, azaz gyümölcsös kert amit gondozni kell, a főzetet meg kell becsülni, mert sok munka volt vele.
még fokozza
2018. január 01. 10:59
A detoxikálásból kevesebb bevétele van a kórházaknak. 15 alkalommal riasztották a mentőket pirotechnikai baleset miatt. A petárda balesetek költségeit kifizettetném a sérültekkel, mint a detoxit.
USS Angel
2018. január 01. 10:22
Ha győznek a bevándorlók, nem lesz egy ilyen eset sem. :)
még fokozza
2018. január 01. 10:20
"Semjén Zsolt azt kívánná, hogy egy jól irányzott lövéssel öljék meg ha én kidobott, kóbor kutya lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól irányzott lövéssel ejtsenek el, mintsem nyomorultul fagyjak meg, megegyen a rüh, éhen pusztuljak vagy elüssön egy autó és az árok szélén még napokig kínlódjak." Talán egy rosszul irányzott lövés is elég lenne. A petárdák miatt hajléktalanná vált kutyák számáról még nincs információ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!