Szombattól Ön is lépdelhet momentumos plakátokon

2017. november 04. 14:08

Mivel több cég is jelezte a Momentum Mozgalomnak, nem kíván politikai hirdetést kihelyezni, ezért a párt úgy döntött, padlómatricákat helyez ki a budapesti aluljárókban.

2017. november 04. 14:08

Kéthetes pozitív plakátkampányt indított szombaton a Momentum Mozgalom – írja a 24.hu. Az közösségi finanszírozásból létrejött plakátok a kormány Soros-tervről szóló nemzeti konzultációjára reagálnak – a párt ezekre összesen kétmillió forintnyi adományt gyűjtött össze.

Plakátkampány alatt azonban nem feltétlenül hagyományos óriásplakátokat kell érteni – miután a Momentumnak több bérbeadó cég is jelezte, hogy nem kíván politikai hirdetéseket kihelyezni, a párt nem hagyományos módszerekkel támad. Így például Budapest forgalmas aluljáróiba, metróállomásaira padlómatricákat helyeztek ki.

A plakátkampány nemcsak Budapesten, de Pécsett és Szegeden is folyik. 

(Fotó: Momentum Mozgalom)

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. november 05. 15:05
és mi van a plakáton? én ugyanis a lábamnál azt olvastam, hogy "Fel a fejjel" mire fejemet felemeltem és mentem tovább ...
cerberus
2017. november 05. 10:53
A Momentum a németek beépített falova. http://www.budapest.diplo.de/Vertretung/budapest/de/04_20Pol/Bilaterale__Beziehungen/StMin_20Roth_20in_20Budapest.html http://bit.ly/2wv2i1L "Insbesondere die Treffen mit Nicht-Regierungsorganisationen und mit dem Vorstand von Momentum haben mir wieder deutlich gemacht, welch große Rolle zivilgesellschaftliches Engagement in einer Demokratie spielt.“ Ahogy 4 éve az USA a Bajnait preparálta, most a Bundesrepublik Deutschland preparálta a Fekete-Győr ( Schwarz- ) a migránsválság megoldásának. Idézem : "Zukunft der EU, Migration " Ne legyen kétségetek,hogy ki fizeti...
ellenforradalmár
2017. november 05. 06:13
Rolling
áfonya
2017. november 05. 00:49
Simicska jobbiktól át állt a momentumhoz ,,egykutya ,mind kettő soros fenék tisztogatója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!