MSZP: Vona Gábor ne is álmodozzon kormányra kerülésről

2017. november 16. 17:45

Az MSZP szerint a Jobbik ugyanaz a radikális párt, ami volt.

2017. november 16. 17:45

Az MSZP közölte: a cukiságkampány ellenére sem tudja elfelejtetni a Jobbik a múltját. Ha valóban a néppártosodás lenne a céljuk, akkor nem lenne a Jobbik-frakció tagja a mai napig az az Apáti István, aki 2011-ben a Szent Korona Rádió adásában zsidózó, gyűlöletkeltő beszédet tartott – fogalmaztak a szocialisták. Emlékeztettek: Vona Gábor a nyáron már úgy nyilatkozott, hogy soha sem tartotta rasszistának, antiszemitának saját pártját. Ezek után a Jobbik elnökének tisztáznia kell, hogy Apáti István gyűlölködő beszédét minek is tartja? – tették fel a kérdést.

A szocialisták úgy látják: ma Magyarországon két parlamenti párt is alig burkoltan gyűlöletkampányt folytat. „A Jobbik most cukiság kampánya mögé bújva ugyanazt a zsidózó politikát vallja, mint megalakulásakor, a Fidesz pedig közpénzből kelti folyamatosan a gyűlöletet. Ez a mai jobboldal: a radikális Jobbik eljátssza a néppárti fordulatot, a liberálisból lett konzervatív Fidesz, pedig radikalizálódik.”

Az MSZP közleménye kitér arra: Vona Gábor elfelejtheti, hogy a pártja rasszista, antiszemita, de azok nem fogják, akiket egykor a Magyar Gárda menetelése megfélemlített. Amíg a Jobbik megtűri a sorai között az Apáti Istvánhoz hasonlóan gondolkodókat, addig Vona Gábor ne is álmodozzon arról, hogy kormányra kerülhet Magyarországon – közölték a szocialisták.

(MTI OS)  

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. november 18. 11:44
MSZP! Való igaz, hogy a Jobbik ne álmodozzon a kormányra kerüléséről, de ugyanezt legalább ennyire felejtse el az MSZP, és Szél is. Velük együtt Gyurcsány és Vona is, - újabban egy gyékényen - , mint az egyszeri szarka, fényesíthetik, illegethetik-billegethetik magukat, élt életük árnyaiból tavaszig már nem sikerül tisztára mosakodniuk. Helyette saját maguknak és egymásnak a hitelét, tekintélyét magatartásukkal lerontják, lejáratják magukat és egymást.
VESZ ÉSZ
2017. november 17. 12:47
MSZMP-MSZP az aljas diktatúra múltját senki sem felejti ,csak ők akarják elfelejteni,a Fidesz magyar gyűlölő múltját is szívesen feledteti a hazugságaival,de senki más nem változhat mert a zsidók nem engedik.Amúgy,ha megmondod az igazat,rögtön antiszemita,rasszista leszel.De hát ki nem szarja le,ezeket a huhogókat.
kowecses
2017. november 17. 07:13
Ha a gyűlöletbeszéd társadalmi csoportok megalázását, heccelését, becsmérlését jelenti, akkor az MSZP azt teszi folyamatosan. Az EP, a német médiák és liberális "barátaink" folyamatosan mocskolják a Magyarország és Lengyelország nemzeti oldalát. Két éve No- ban élő gyerekem felzaklatva hívott fel; Mi van odahaza? Itt az adják a médiák, hogy tombol a fasizmus! A végén kiderül, hogy Adolf H. Öderburgban született, így tulajdonképpen magyar volt.
lilla
2017. november 16. 21:26
Mi sem tudjuk elfelejteni az MSZ(m)P multjat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!