„Golyóval” lehet kilépni a nemzeti radikalizmusból – újabb jobbikos hangfelvétel

2017. november 18. 11:14

A nemzeti radikalizmusból csak „golyóval” lehet kilépni Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője szerint. Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt. Újabb hangfelvétel.

2017. november 18. 11:14
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Szerkesztőségünk újabb hangfelvételre bukkant. Magvasi Adrián, a jobbikos Alfahír főszerkesztője, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje szerint a nemzeti radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni. De a Facebooknak is kijut a jóból, a legnagyobb közösségi portált előbb lezsidózzák, majd „Nosebooknak” nevezik a jobbikosok.

Toroczkai László: „Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat – azon köröztettek több ezer embernek elküldve egy írást, amit egy úgynevezett volt nemzeti radikális írt. Egyébként nagyon érdekes, hogy hogy lett valaki volt nemzeti radikális, tehát, hogy lehet kilépni. Tehát a hazafiságból, hogy lehet kilépni egyik pillanatról a másikra. Na, mindegy, ebbe most ne menjünk bele…”

Magvasi Adrián: „Golyóval.”

Toroczkai László: „Ahol az egy dolog…”

Zagyva György Gyula: „Nem minden esetben.”

Magvasi Adrián: „Igen, és azért annyit tegyünk még hozzá – zárszóul –, hogy mikor kérdeztük Gyurit (szerk.: Budaházy György), hogy mit lehetne tenni, akkor mondta azt, hogy tiltakozzunk minél hangosabban. Úgyhogy erre kérünk mindenkit – akkor Gyuri nevében is –, hogy holnap, aki tud, az is jöjjön, és aki nem tud, az is jöjjön fél hatkor a Fidesz székháza elé.”

Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”

Magvasi Adrián: „Jaj Istenem… Ez ám a zárszó, köszönöm! Ebből hogy dumáljam ki magam? Na, mindegy.”

 

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. november 19. 18:00
Mi van viceházmester leszármazott Kereki, mára nem jutott egy kis szaftos mócsing? Csak ennyi lenne a szélsőjobb veszély? Mit szól a felmenő, hogy pihen a besúgás-gyár?
Mindjárt
2017. november 19. 10:29
Gárdistázhatnak a mocskos, tolvaj, kommunista fidesz kutyái de a bolsevik mocskukat nem tudják lemosni magukról. Saját tetves, mocskos, tolvaj, kommunista pártja gyűlésén tüntesse ki az ávós szemetét a disznófejű vajda. Ne a Szabadságharc évfordulóján. Áder János 1956 évfordulója alkalmából előléptette a volt III/II-es operatív tisztet, Tasnádi László rendészeti államtitkárt https://444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711 --------------------------------- Erre vagytok büszkék, mocskos, tolvaj, kommunista fidesz csürhe?
csuka
2017. november 19. 09:18
Orbánék egyik központi hivatala szerint a "hazatérő" IÁ-terroristák integrációja megvalósítható https://kuruc.info/r/2/179567/
Berecskereki
2017. november 19. 09:13
"Megint lebukott a Jobbik: Vona alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel Alig két nappal azután, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban, a balliberális "elit" otthonában azt állította, hogy már nincs is meg a gárdista mellénye, és a Jobbik már nem azonosul a Magyar Gárdával, a Hatvan Online írta meg, hogy szombaton Sneider Tamás, a Jobbik - pályáját szkinhedként kezdő - alelnöke és Lukács László, a párt országgyűlési képviselője együtt ünnepel Kónyi-Kiss Botonddal, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökével és Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda főkapitányával. Ennyit a „bensőleg megélt, átélt változásról”. http://www.origo.hu/itthon/20171118-szelsojobbos-tarsasagban-emlekezik-sneider-es-lukacs.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!