Bíró Ica is aláírta a Jobbik béruniós ívét

2017. november 27. 20:15

Bíró elmondta: a szakmában megtapasztalta, hogy a pénz, a hatalom, a befolyás mennyire befolyásolják az embereket.

2017. november 27. 20:15

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából konferenciát rendezett a Jobbik, melyen részt vett Bíró Ica modell is, aki aláírta a pártnak a bérunióról szóló európai polgári kezdeményézését – írja az Alfahír. Bíró elmondta: a szakmában megtapasztalta, hogy a pénz, a hatalom, a befolyás mennyire befolyásolják az embereket. Szerinte nem csak a művészvilágban vannak szereposztó díványok, a legtöbben pedig azért nem állnak ezek az ügyekkel a nyilvánosság elé, mert féltik az állásukat. A gyakorlat azt mutatja, hogy míg azok a nők, akik felemelik a szavukat eltűnnek a süllyesztőben, a bántalmazók a helyükön maradnak és folytathatják kártékony tevékenységüket – fogalmazott a modell, hozzátéve: egy áldozat sem teheti meg, hogy kockáztassa a hónapokig tartó bevételkiesést, amíg új munkahelyet talál, így legtöbbször marad a némaság.

A béruniós ívet Bíró Icán kívül aláírta dr. Nyíri Iván közgazdász, volt ENSZ-főtanácsadó, dr. Ravasz László nyugalmazott bíró, valamint Halász Pálma, családon belüli erőszak elleni aktivista is.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoman
2017. november 29. 16:30
Most már csak a Bunyós Pityu és a Csokis Tibi aláírására várnak.
csuka
2017. november 29. 06:58
Egy egész színház közönsége röhögött a FIDESZDSZ birkákon: https://alfahir.hu/2017/11/28/haumann_peter_magyar_szinhaz_soros_gyorgy_fidesz_kormanypropaganda
formaegy
2017. november 28. 14:59
Bíró Ica mivel különb, mint egy becsületes munkát végző ember? Miért nem érdemli meg pl. egy kőműves, hogy megnevezzék, - aláírt. Ja, hogy ő annál műveltebb, mint hogy ezzel hivalkodjon?! Csak erről van szó! Bíró Ica! - és akkor mi van? Dollárok fognak hullni az égből? Ki nem szarja le.
Szőke Ciklon
2017. november 28. 10:09
Bíró meg Heller!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!