Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Felborult egy busz Tótkomlósnál, több mint harmincan megsérütek

2017. október 06. 07:55

Oldalra borult egy munkásszállító busz péntek reggel Tótkomlós és Kaszaper között. A balesetben legalább harmincan megsérültek, közülük többen súlyosan.

2017. október 06. 07:55

Hárman-négyen súlyosan, huszonnyolcan könnyebben megsérültek a Tótkomlós és Kaszaper közötti buszbalesetben péntek reggel – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Baráth Ilona, a Békés megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy halálos áldozata nincs a balesetnek, amely a munkásszállító buszt érte. Egy embert a tűzoltók és a mentők a busz alól szabadítottak ki, sérülésének foka még nem ismert.

Több település tűzoltói mentik az utasokat - közölte. Szegedről és Nagyszénásról elindult a daru, hogy felállítsák az oldalára borult buszt – mondta. A rendőrség lezárta az érintett útszakaszt, a baleset helyszínét Mezőkovácsháza és Kardoskút felé lehet elkerülni – közölték a police.hu

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. október 06. 08:07
A magyarországi közútak állapota siralmas. Utoljára még Kádárék tettek rendbe őket, amit mind a mai napig teljesen elhanyagolnak. Ma már az autópályák kivételével az utak szinte járhatatlanok. Javasoljuk hogy sem hölgyek sem kezdők ne induljanak hosszabb útra. A legbátrabbakis csak megfelelő körültekintéssel és a legszélsőségesebb esetekre is felkészülve induljanak útnak. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!