Buda Gardens: Kehi-vizsgálat indul

2017. október 17. 12:24

A Feneketlen-tó mellé tervezett, kormányzati tulajdon privatizációjával induló ingatlanfejlesztés ügyében Lázár János Kehi-vizsgálatot rendelt el – írja a Heti Válasz.

2017. október 17. 12:24

A Feneketlen-tó melletti lakóparképítés ügyével először foglalkozó Heti Válasz arról ír: Lázár János azonnali Kehi-vizsgálatot rendelt el a témában. 

A telek korábban a Miniszterelnökség tulajdonában volt, innen privatizálták ki a telket, hogy aztán nagyszabású, sokak szerint túlzó mértékű ingatlanfejlesztés induljon rajta.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. október 18. 14:18
Kurvajó! Kíváncsi vagyok, hogy megállapítja-e a viszgálat, hogy egyik fideszes átjátszotta a másik fidszesnek a telket. Haha.
liberálzöld.
2017. október 18. 07:32
Beletenyerel valaki a bizbiszbe, vagy csak nem jattolt eleget?
Mich
2017. október 17. 12:59
Nácikám, nem azt akartad mondani, hogy "Tipikus emeszpés (vagy maszopos/szadeszes) dolog ez"...?! Ma az a legnagyobb vád... Ja, hogy azok a barátaid...?!
Ultima Ratio
2017. október 17. 12:32
Tipikus fideszes dolog ez. Véletlenül sem kerül az ügy közelébe szakértő, majd úgy dőlnek el építészeti és városfejlesztési kérdések, hogy az illetékes elvtársnak tetszik-e vagy nem. Kádár korszak egy az egyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!