Tarjányi: Lattmann volt a baloldal közös jelöltje

2017. szeptember 28. 10:57

Tarjányi Péter az Egyenes beszédben elmondta: az ellenzék eddigi stratégiájából „hatalmas bukta” lesz.

2017. szeptember 28. 10:57

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő, a Zoom.hu tulajdonosa volt tegnap este az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége. Tarjányi elmondta: a szocialisták nem hivatalosan megbízták azzal, hogy egy civil miniszterelnök-jelöltet találjon a párt számára. Tarjányi komoly kutatásokat végzett ezzel kapcsolatban, még az Egyesült Államokban is tárgyalt kampánytanácsadókkal. Tavaly augusztusra sikerült is találni négy potenciális jelöltet, ezután egyeztettek a Demokratikus Koalícióval, valamint a többi ellenzéki párttal. Az egyeztetéssorozat végén Lattmann Tamás személyében állapodtak meg. Aztán decemberben Botka bejelentette, hogy vállalja a jelöltséget, Lattmann pedig „egyik pillanatról a másikra kiesett a pikszisből”.

Van egy válságkommunikáció most az MSZP háza táján. Én azt hiszem, hogy a mostani helyzetben, amiben láthatjuk a baloldalt, az ellenzéket, a közvélemény-kutatási adatokat, egyszerűen az látszódik, hogy az a stratégia, amit követett az MSZP vagy az ellenzék – az összefogásnélküliség, a választók félretájékoztatása – nem visz előre. Ebből hatalmas nagy bukta lesz” – jelentette ki Tarjányi, majd saját szervezetéről, a Magyar Progresszív Mozgalomról beszélt.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. szeptember 28. 20:41
rrrrrremmmmmekkkkkkembbbbbbbber
OberEnnsinnen
2017. szeptember 28. 17:26
Ami ép ésszel felfoghatatlan: miért a nyálcsorgós lihegés: el kell zavarni, elküldeni, rezsim, korrupció, amikor: Magyarország az utóbbi 7 év Fidesz-kormánya alatt elképesztően sikeres volt, gazdasági-pénzügyi kárelhárítás, konszolidáció területén. és mint tudjuk, ez a kegmeghatározóbb két elem a modern Európában. Nem az erkölcs, morál, tisztesség, becsület, emberség estébé. Természetesen mindezt a keretet "a dinasztiás családok 147 multinacionális bankja, amely a levegőből teremtett pénz után szedi örökké a kamatot" alakították ilyenné. Ebben a feltételrendszerben ért el OV és kormánya elképesztő sikersorozatot. Ám ez csupán a dobogó legalsó, 3. foka, már a konszolidált gazdaság, amely azért ma is a legnagyobb államadósságot görgeti maga előtt a térségben, de ez nem Orbán hibája, hanem a szoc-lib elődöké! A 2. és végül az 1. lépcsőt miért bíznánk olyanokra, akikre úgy tapad a csőd, mint kutyára a kosz. Elküldeni Orbánt, ez teljesen természet ellen való. Beteg, természetellenes, politikai pedofília a baloldal vergődése.
files32
2017. szeptember 28. 17:10
Botka már ne készüljön vitázni Vonával.
Héja
2017. szeptember 28. 16:03
Ócska piaci alkudozás. Édes Istenem... Ezek akarnak egy országot vezetni? Kíváncsian várom helyi ballibáink gágogását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!