Putyin miatt hullanak a Debreceni Egyetem csillagjai

2017. augusztus 28. 09:26

A Facebook-felhasználók nem lelkesednek amiatt, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címet ad Putyinnak. Ezrével osztják az egycsillagos értékelést az intézménynek.

2017. augusztus 28. 09:26

Az internet népe hamar megtalálta a módját, hogy kifejezze nemtetszését, amiért a Debreceni Egyetem díszpolgári címet ad Vlagyimir Putyinnak. Ezrével kezdték el lepontozni az egyetemet a Facebookon, amelynek az értékelése így jelenleg 1,3-on áll. Ez nem is csoda, hiszen cikkünk megjelenésekor a 235 darab ötcsillagos értékeléshez 3200 darab egycsillagos párosult. 

A csillagok mellett olyan szöveges értékelések is állnak, mint hogy „Ezek után pedig gondolom Kim Dzsongunt behívjátok szeptembertől óraadó tanárnak...”, vagy „Meglepő, hogy az adhatò csillagok nem vörösek…. gusztustalan!”

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2017. szeptember 04. 19:57
Valójában semmi helye egy mai egyetemen egy lukácsista köcsögnek.
józan paraszti ész
2017. augusztus 29. 11:01
Még véletlenül sem szervezett akció, á nem. Csak mindenki most világosult meg, hogy pontozni kell az egyetemet.
csuka
2017. augusztus 28. 13:00
A KEDVES MAFFIÓZÓ VAJDA SZÓNOKOL: HTTPS://ALFAHIR.HU/2017/08/28/ORBAN_VIKTOR_VLAGYIMIR_PUTYIN_STREETART ---- "ENNYI HÜLYE VÉN KURVÁT!" - MONDTA A FIDESZES, ERRE Ő LETT AZ ÉV POLGÁRMESTERE Hát, mi folyik ebben az országban? A Szolnok Megyei Közgyűlés kormánypárti többsége Szalay Ferencet választotta az év polgármesterévé. Ez a fideszes polgármester nem arról híres, hogy felvásárolta a Balatont - az Mészáros Lőrinc -, onnan emlékezhetünk rá, hogy le "hülye vén kurvázta"az elégedetlenkedő nyugdíjasokat. Ez az idősekkel szembeni határozott kiállás annyira megtetszett a fideszes politikusoknak, hogy Szalay Ferencet, Szolnok polgármesterét választotta a kormánypárti többségű Megyei Közgyűlés az év polgármesterének. Persze az, hogy a fideszes politikus vén kurvának tartja a nyugdíjasokat csak a kisebbik dolog, az viszont komoly gond lehet, hogy Orbán Viktor, Bajnai Gordon útját követve tovább emeli a nyugdíjkorhatárt - egyben csökkenti a nyugdíjkifizetéseket. Mi van a röfivel? Megdöglött? Nem jönnek a számok?” https://alfahir.hu/2017/08/28/szalay_ferenc_szolnok_nyugdijasok_fidesz
metálgitár
2017. augusztus 28. 10:08
A facebook partizánok akcióban. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!