Jobbik-szóvivő: Mutasson közülünk egy nácit!

2017. augusztus 16. 11:50

„Ránk aggattak negatív stigmákat és olyan aljas, nemtelen jelzőket, amikre nem szolgáltunk rá” – mondta Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a Hír Tv Egyenesen című adásában.

2017. augusztus 16. 11:50

„Az őszinteség soha nem lehet hibája egy politikusnak” – mondta Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a Hír Tv Egyenesen című adásában arra, hogy Vona Gábor pártelnök szerint a Jobbik soha nem volt antiszemita és cigányellenes, csupán volt néhány építő szándékú, félrecsúszott mondatuk.

A Jobbik szóvivője szerint az elmúlt években számtalanszor bocsánatot kértek a korábbi hibáikért és sok gesztust is tettek, például jótékonykodtak hátrányos helyzetű gyerekeknek. Kálmán Olga ezen a pontos visszakérdezett, hogy roma gyerekeknek is jótékonykodtak-e. 

Mirkóczki erre nem tudott válaszolni, de szerinte „nincs ilyen feltétele a szeretetszolgálat alapítványának”.

Azt is sérelmezte Mirkóczki, hogy szerinte sok „negatív stigmát” és „nemtelen, aljas jelzőt” aggattak a pártra, ilyennek nevezte a „náci” megjelölést, de „mutasson közülünk egyet”, mondta a „náci” szó kapcsán a jobbikos politikus. 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. augusztus 16. 20:59
Csak egyet, Ádámka?
balbako_
2017. augusztus 16. 18:37
Kálmán Olga már úgy nyal nekik, mint anno Gyurcsánynak. (Ami azért nagy szó. de a 4 milla, az 4 milla azért egy médiakurva bármikor bárkinek behajol)
Paxillus
2017. augusztus 16. 18:15
Micsoda egy hányadék banda ez !
puszika
2017. augusztus 16. 17:09
Egynél azért többet is tudnék mutatni. Elsőre itt vagy te Ádám fiam!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!