Lövöldözést jelentettek Kőbányán

2017. augusztus 09. 13:27

Lövéseket hallottak kedd este a X. kerületi Harmat utcában. A rendőrség a történtek további tisztázása érdekében nyomozást folytatott, majd hat embert állított elő.

2017. augusztus 09. 13:27

Hat embert állított elő a rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt egy kőbányai lövöldözésről szóló bejelentés után – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán az MTI-vel.

Kedd este érkezett egy bejelentés a BRFK tevékenységirányítási központjába arról, hogy a X. kerületi Harmat utcában lövéseket hallottak. A rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúfelkutatást végeztek és a történtek tisztázása érdekében a kerületi kapitányság nyomozást rendelt el.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben hat embert állítottak elő, akik gyanúsítotti kihallgatása csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folyik – közölték.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poszata
2017. augusztus 09. 14:40
Hazugság! Malmöből és Lipcséből jelentettek lövöldözést. Nálunk ilyen nincs!
zakar zoltán béla
2017. augusztus 09. 14:32
A-rabok?
békalepcse
2017. augusztus 09. 14:15
Kérdés az, cigók voltak vagy romák?...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!