A repülőn hagyta laptopját a nemzetbiztonsági bizottság elnöke

2017. augusztus 01. 13:29

Egy laptopot elveszíteni mindig kellemetlen, főleg, ha az ember a nemzetbiztonsági bizottság elnöke. Az MSZP-s Molnár Zsoltnak már van is erről tapasztalata.

2017. augusztus 01. 13:29

A repülőgépen felejtette a laptopját Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke Madridban – írja a Magyar Idők. A lap szerint államtitkok és minősített dokumentumok is lehettek az elhagyott készüléken. Molnár még a húsvét előtti héten utazott a spanyol fővárosba, és már leszállt a repülőgépről, amikor észrevette, hogy hivatali laptopja fent maradt a repülőn. A politikus csak órákkal később, a magyar nagykövetség segítségét kérve tudta visszaszerezi a gépét.

Molnár Zsolt megerősítette a hírt, hogy a laptopját pár hónappal ezelőtt egy időre elhagyta, de kijelentette: a laptopon minősített információt nem tárolt, és a gépet több kód is védte – írja az Index a Kossuth Rádióra hivatkozva.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. augusztus 02. 13:36
Botka, Molnár, másik Molnár, mindenki mást, másról beszél: nem találkoznak, nem egyeztetnek? Jó kis kormányzás lenne! Könyökölnek, fúrnak - egyébként nagy békességben, szeretetben élnek.
Vén Csataló
2017. augusztus 02. 12:57
És a 2018-as kampányban - persze teljesen véletlenül - nemzetbiztonsági szempontból érzékeny információk fognak belezuhanni a komcsi-libsi média postaládáiba. Haj de nagyon meg leszek majd lepődve!
VESZ ÉSZ
2017. augusztus 02. 12:34
Régi kedves jó barát dobta fel a sajtónak ezt a lángész Molnár Zsoltit.Persze,hogy a Botka testvér az ,csak az időzítés volt megint elcseszve.Úgy tervezték először az laptop elhagyás bedobása médiába,és csak azután a leárulózás,oszt mehet a levesbe vagy a Fideszbe.Igen ám,de a nagyeszű Botka nem tudta tartani a pofáját elég ideig .Most itt tartunk,és még hol a vége a végük?
noMores
2017. augusztus 02. 09:04
Én épp most hallottam némethszilárdtól, hogy EZ IS SOROS MIATT VAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!