Pride vs Vecsés: így üzennek egymásnak a melegek és a radikális jobboldaliak

2017. július 10. 13:31

Mi a család? Közügy vagy magánügy a szexualitás? Sűrű napja volt szombaton a Mandiner brigádjának: meglátogattuk a budapesti belvárosi Pride melegfelvonulást és a radikális jobboldaliak által szervezett Erő ünnepét Vecsésen. Mindkét helyen megkérdeztük a felvonulókat, mit üzennek a másik tábornak. Így válaszoltak.

2017. július 10. 13:31

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. július 10. 23:31
Utolsó snitt odabasz! :-D
zakar zoltán béla
2017. július 10. 21:08
tyipityomtyipityom
dodóbá
2017. július 10. 20:21
A videóban a legérdekesebb, ahogyan tisztán látszik a "felvilágosult" magukat liberálisnak vallók szellemi üressége. Hozzájuk képest még a vecsési iq bajnokoknak nem nevezhető megnyilatkozók is "értelmiségieknek" tűnnek.
noMores
2017. július 10. 20:14
A náciknak azt kívánom, hogy legyen meleg a gyermekük. Utána azonnal emberré válnak. Ismertem idiótákat, akik képesek voltak megváltozni egy ilyen eset bekövetkezése után. Habzó száj, igazán hülyévé teszi az embereket. nézzük már meg ezeket a szerencsétlen nácikat. ez az identiteszes, jaj, gyerekek, honnan szalajtották ezt a hiperaktív bolondot?:( Az a szemüveges harczos, na az is egy csajozásra képtelen szerencsétlen, csak sajnálni tudom. Ha kulturáltabb társaságban köt ki, eszébe nem jut vecsésen elbaszni a hétvégéjét. Miért jó gyűlölködni, de most komolyan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!