Orbán: Minden körülmények között kiállunk Lengyelország mellett

2017. július 23. 09:47

Brüsszel Lengyelországgal szembeni fellépése nem fair – jelentette ki Orbán Viktor Tusványoson, a szejm lengyel-magyar parlamenti csoportjának elnökével folytatott beszélgetése után. A miniszterelnök azt is leszögezte: Magyarország minden körülmények között kiáll Lengyelország mellett.

2017. július 23. 09:47

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután Tusnádfürdőn megbeszélést folytatott Piotr Naimskivel, a lengyel törvényhozás (szejm) lengyel-magyar parlamenti csoportjának elnökével, akit ismételten biztosított Magyarország szolidaritásáról – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A beszélgetésen Orbán Viktor kifejtette: Brüsszel Lengyelországgal szembeni fellépése nem fair, igazságtalan, és ellentétes azokkal az eszmékkel, amelyeknek talaján Magyarország áll, s amelyen az uniónak is állnia kellene. A magyar kormányfő biztosította Lengyelországot Magyarország barátságáról és szolidaritásáról – közölte Havasi Bertalan.

(MTI)

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. július 23. 23:03
Épüljön fel náluk is a pártállam,miért legyen nekik jobb...:(
pemete jakab
2017. július 23. 20:42
"Orbán: Minden körülmények között kiállunk Lengyelország mellett" Az EU két páriája. Ha olyan nagy az összetartás a magyar és a lengyel kormány között az EU-val szemben, akkor vitassák már meg, hogy milyen legyen a közös viszonyuk Oroszországhoz. Ebben is egymás mellett állnak?
noMores
2017. július 23. 18:01
"Eszmék", bazmeg, tényleg azok európai eszmék, hogy a kormány irányítsa a bíróságokat? A csávó totál elvesztette a kapcsolatát a valósággal. A tusványosi birkák meg milyen szépen bégettek neki, láttátok?
noMores
2017. július 23. 17:55
Ez csak azért kurvakellemetlen, mert az általad sziklaszilárdnak (gránit?) vélt V4-ből ketten ki vannak borulva a lengyelekre az agresszív orbanizálódásuk miatt. Te meg nyalod a seggüket, hogy előre a demokrácia lebontásának az útján? Végre van közös témád a hatalommániás tolvajokkal? Küldj nekik stadionterveket, te eszelős barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!