Bíró Attila: Váratlanul jött a vereség

2017. július 25. 13:35

A női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint pontatlanságuk miatt veszítettek a lányok Kanada ellen, ám a vereségnek semmilyen előjele nem volt.

2017. július 25. 13:35

Bíró Attila szerint semmi előjele nem volt annak, hogy csapata kudarcot vall a budapesti világbajnokság negyeddöntőjében, alulmaradva Kanada együttesével szemben.

Bíró a hétfői 6-4-es vereséget követően tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta: számítottak rá, hogy nehéz meccs lesz, „de arra nem, hogy ennyire impotensek leszünk...”.

„Nem könnyű megemészteni a történteket” – folytatta a kapitány, aki az összecsapás előtt aláírta volna a hat kapott gólt, a négy lőtt azonban szerinte roppant kevés. „Senkinek nem ment úgy a lövés, ahogy szerettük volna. Sajnos rendre túlhelyeztük a labdát, a jobbnál is jobb helyzetet kerestünk. A vereség azért is fájó, mert semmi előjele nem volt a kudarcnak”.

A kapitány úgy vélte, talán az előző meccsen a hollandok felett aratott győzelem „bealtathatott minket, de ilyen a vízilabda, ők a kilencedik, mi az ötödik helyért játszunk érem helyett...”.

Bíró Attila mérkőzés utáni nyilatkozata megtekinthető itt.

(MTI)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pannon kapitány
2017. július 25. 19:11
Sajnos ez edzői rövidzárlat volt. Az időkéréseknél világosan látszott, hogy fejmosás, és átgondolt utasítások helyett rögtönzés, "valamit megpróbálunk" okoskodás volt csak a tarsolyban.
Sulammit
2017. július 25. 18:53
Kár, hogy itt nincs utóvizsga!
Mindjárt
2017. július 25. 17:48
Abban igaza van Bíró Attilának, hogy pontatlanságuk miatt veszítettek a lányok Kanada ellen. Abban viszont nincs igaza, hogy a vereségnek semmilyen előjele nem volt. Az edzőnek kellett volna arra vizyázni, hogy a lányok eleget lőjjenek kapura és megtanuljanak pontosan dobni. Rengeteg alkalmuk volt de gyengén dobtak. Ezt meg lehetett volna előzni.
Vén Csataló
2017. július 25. 17:07
Szemüveget a Bírónak. :/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!