Vona: Eljön az igazság pillanata

2017. június 30. 13:49

Megfosztási eljárást indít Áder János ellen a Jobbik.

2017. június 30. 13:49

„Megtörténik az, ami Magyarországon még nem történt meg: Áder János köztársasági elnök ellen megfosztási eljárást fogunk kezdeményezni” –jelentette ki Vona Gábor pénteki Facebook videójában, miután Áder aláírta a plakáttörvényt. 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. július 03. 00:17
„Megtörténik az, ami Magyarországon még nem történt meg: Áder János köztársasági elnök ellen megfosztási eljárást fogunk kezdeményezni” A videóból kivágták a következő félmondatot: "... de előbb még a nejem ír egy nyílt levelet Áder János feleségének, hogy vegye rá az urát arra, hogy önként mondjon le."
Mindjárt
2017. július 01. 11:53
A felcsúti cigánynak és bandájának a magyar cask préda akit ki lehet, ki kell fosztani. Miért jó ez a fidesz birkáknak?
Mindjárt
2017. július 01. 09:46
Azért még a fidesz birkáknak is el kéne gondolkozni azon, hogy akkor is olyan rengeteget lopnának a fidesz politikusok, haverjaik és családjaik ha nem egy cigányból csináltak volna miniszterelnököt. Még a szokásos politikai korrupcióval se lehet megmagyarázni a felcsóti banda lopkodását.
Bokros Birka
2017. július 01. 07:04
Vona-t rabbi jön a Fekete Tercsi egy fordulóra. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!