Klímaegyezmény: Áder szerint erkölcsileg elfogadhatatlan Trump döntése

2017. június 06. 12:45

Az államfő szerint az, hogy az USA kilép a párizsi klímaegyezményből, a jövő generációival szembeni tiszteletlenség és felelőtlenség”, hiszen nemcsak az Egyesült Államok következő nemzedékeit, hanem a Föld más részén élőket is súlyosan érinti.

2017. június 06. 12:45

Erkölcsileg elfogadhatatlannak nevezte az Egyesült Államok kilépését a párizsi klímaegyezményből a köztársasági elnök kedden a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak tartott előadásában. Áder János ezt azzal indokolta, hogy az ipari forradalom óta az Egyesült Államoknak a legnagyobb a történelmi felelőssége a légkörbe jutó szén-dioxid mennyiségének növekedésében, másrészt Amerika az egy főre eső légszennyezésben is messze mindenkit megelőz. 

A döntés „a jövő generációival szembeni tiszteletlenség és felelőtlenség”, hiszen nemcsak az Egyesült Államok következő nemzedékeit, hanem a Föld más részén élőket is súlyosan érinti – tette hozzá. Az államfő kiemelte, hogy a párizsi megállapodást végre kell hajtani az Egyesült Államok nélkül is, mert nincs más választás, „nincs másik bolygó, ahová átköltözhetnénk”.

(MTI)

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. június 07. 02:29
folyt. Mellesleg, az éghajlatváltozást rövidebb távon nem a Föld szélességi körein lehet lemérni, hanem a magas hegységeken, pl. a Kilimandzsárón! Az szinte pont az Egyenlítőn van, de felfele menve sorra újabb és újabb éghajlati övbe lépsz! Na ott jól lehet látni a változásokat, ahogy ezek az övek feljebb vagy lejjebb húzódnak élővilágostól. DE a hegycsúcson mindig megmarad ott is a hó!
korona
2017. június 06. 22:36
(bemásoltíráős)-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A VEGYI CSÍKOK ÖSSZETÉTELE MÁR NEM ÖSSZEESKÜVÉS- ELMÉLET ! J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását. A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak. Vannak kondenzcsíkok. Azokkal semmi baj nincs, így van. De vannak vegyi Chemtrail csíkok, melyek kimondottan egészségromboló hatásúak. Ez még inkább tény és aggasztó tény ! Aki nem hajlandó ezt tudomásul venni, azzal már én nem is szoktam vitatkozni, hiszen a tipikus korlátolt gondolkodással napi szinten harcot vívni ostobaság. Azokra kell koncentrálni, akik képesek már felfogni, hogy óriási, nemzetektől és sokszor kormányoktól is független folyamatok zajlanak a fejünk felett. Legyen szó a fent említett szándékos mérgezésről, az oltásokban lévő immunrendszer-gyengítő vegyszerekről vagy az embereket gazdaságilag is életképtelenné tévő rabszolga-rendszerről. Minden a terv szerint zajlik, amit könnyű megérteni, ha ismered a tervet. Elfogadni nehéz, mert mi emberi aggyal és rövid távon, saját kis életünkben gondolkodunk..... Ők viszont nem .....Szép Új Világ.....rend..... - Nézd csak kicsim, milyen szép színes felhők !
korona
2017. június 06. 22:30
Ádernek TÖBBET kellene foglalkoznia a haza szegényeIvel, a migrációval, és minden egyéb aktualitásSSAL, mint ezzel a nem tudományosan megalapozott "nagy semmivel". Mindenképpen LE KELLENE ÁLLÍTANIA A MAGYAR LÉGKÖR FOLYAMATOS MÉRGZÉSÉT - AZZAL, HOGY BETÍLTANÁ A CHEMTRAILT PDRMETEZŐ REPÜLŐGÉPEK MŰKÖDÉSÉT !
korona
2017. június 06. 22:15
(bemásoltírás)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- FIKCIÓK REKLÁMOZÁSA ÉS HOL TARTÓZKODIK ÁDRE JÁNOS, AMIKOR A VEGYICSÍKOZZÁK A MAGYAR EGET? Reális Zöldek Klub: “A TEREMTŐ nem tévedett, a szén-dioxid nem káros anyag” by Világfigyelő · 2017-06-02 (Világlátó Hírmagazin) Donald Trump csütörtökön jelentette be, hogy kilép a párizsi klímaegyezményből, így Nicaragua és Szíria mellett hamarosan az Amerikai Egyesült Államok sem képezi részét a megállapodásnak. Az amerikai elnök kapott hideget és meleget a világtól, de a Reális Zöldek Klubot legalább boldoggá tette a döntése. Közleményük olyan jól sikerült, hogy alább változtatás nélkül közöljük az egészet. A reális zöldek üdvözlik, hogy USA kilépett a Párizsi Klíma egyezményből. Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag. Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező. A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek. A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya! Klímaváltozás mindig is volt és lesz! Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők. Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya! A magyar Kormány ATOM-SZÉN-MEGÚJULÓ energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, az Országgyűlés hozzájárulása a hazai szélkerék teljesítmény növekmény befagyasztásához is. A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához és leginkább a villanyszámla növekedéséhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!