Kleinheisler Kazahsztánba igazolt

2017. június 20. 20:17

A kazahsztáni FK Asztana a honlapján jelentette be, hogy megszerezték a magyar válogatott Kleinheisler Lászlót a német Werder Brementől.

2017. június 20. 20:17

A német lapok már korábban megszellőztették, de most biztossá vált: Kleinheisler László a kazah FK Asztana csapatába igazolt a német Werder Brementől. A 23 éves futballista egy évre kölcsönbe érkezik a klubhoz, de akár végleg meg is vásárolhatják majd. A magyar válogatott labdarúgó az utóbbi időben a Ferencvárosnál szerepelt kölcsönben. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lantose70
2017. június 21. 08:35
Na, mi van libbantkáim? Most aztán nagyot koppantatok huhogó nemzetárulócskáim! Hogy a Kleinheisler semmit sem ér, a magyar foci szar, kár bele pénzt ölni? Na, most mit mondtok? Kleinheisler, akit Orbán Viktor személyesen támogatott, a hanyatló Nyugat egy gyengécske klubjából Eurázsia egyik legígéretesebb, a nemzetközi kupákban szép eredményeket elért csapatához megy! Gondolom most sír a szátok hazátlan bozgor liberális szarok, mert már nem mondhatjátok, hogy rossz a magyar foci! De ez még csak a kedet, Kleinheisler haza fogja hozni a válogatottba a megszerzett tudást, és jövőre VB negyeddöntősök leszünk!
bunko_jobbos
2017. június 21. 07:55
Sajnálom. Jó lett volna egy jó magyar játékos a válogatottba, jól is indult. Remélem, legalább jó sok pénzt kap, mert szakmailag már bukta van, az biztos.
brabant89
2017. június 20. 23:58
Keleti nyitás.
cutcopy
2017. június 20. 23:05
Jó volt az U válogatottakban és a felnőttben is voltak szép pillanatai, de a Fradiban már sokszor sajnos kimondottan káros játékkal bírt és az EB után a válogatottban is csak önmaga árnyékaként volt a pályán, mindenesetre sok szerencsét neki..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!