Itt a Pride beharangozó videója!

2017. június 30. 09:05

„Te mit szólnál, ha engedélyt kéne kérned másoktól ahhoz, hogy önmagad lehess?” – teszik fel a kérdést a Pirde rendezői.

2017. június 30. 09:05

Június 30-án, pénteken, startol az ideji Budapest Pride, amely július 9-ig, vasárnapig fog tartani. Az esemény alkalmából
Szeleczki Rozália rendezett egy rövid beharangozó videót.

A videó három ártatlannak tűnő kérdés köré épül:
„Megkérhetem itt a barátnőm kezét?” – kérdezi egy férfi egy étteremben étteremben,
„Bemehetek én is a női mosdóba?” – gondolkozik egy lány egy szórakozóhely mosdójánál
„Kaphatnánk mi is egy családi jegyet?” – teszi fel a kérdést egy kisgyerek a Füvészkert pénztáránál.

A rövid képsor végén a narrátor felteszi a kérdést, amely a Pride lényegét érinti: „Te mit szólnál, ha engedélyt kéne kérned másoktól ahhoz, hogy önmagad lehess?”

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Márkus István
2017. július 02. 20:43
https://www.novakhunor.hu/uploads/posts/featured/hanyas_gyermekeknel_kiszaradas_kup_hanyascsillapito.jpg
Hunyadi Mátyás
2017. július 02. 15:01
Zavaros az az egész buzirinyálás. Milyen önmagáról siránkozik? Azt csinálnak amit akarnak, mégis folyton elégedetlenkednek. Ráadásul gusztustalankodnak is.
Akitlosz
2017. június 30. 21:13
Úgysem nézem meg, csak nyomtam egy mínuszt.
1000bocs
2017. június 30. 18:19
Az emberek közösségekben élnek. A gördülékeny együttélést segítik az elfogadott normák. A normákat logikus módon nem a kis számú kivételek szájízéhez igazítják. Pláne ha ha állandóan változik, mint például a család és a házasság intézménye ami nemrég még menthetetlenül elavult dolog volt, mára viszont minden buzi azért harcol hogy őt is Lorettának hívják. Ha te az elfogadott normáktól eltérően viselkedsz, azzal felhívod magadra a figyelmet. Ha elvárod hogy mindenki a te eltérő normáidat imádja, mindenki változzon meg és legen olyan amilyennek te akarod, akkor nem csak hogy buzi vagy hanem egy egoista köcsög is. Fel kéne már nőni, és elhagyni ezzel a gyerekes "mindigmindenértmásahibás", "engemszeressetekmertkülönbenhisztizek" mentalitással. Senkit nem érdekel hogy buzultok. De nektek az nem elég. Ti kórósan figyelemfüggők vagytok, és megsértődtök ha nem foglalkozik veletek kutya se. Ezt a viselkedést az emberek többsége az ovit elhagyva már kinövi, nálatok ez elmaradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!