Fekete–Győr: Az MSZP a kormány zsebéből él

2017. június 13. 09:43

Ősztől egymásnak eshet a Fidesz és a Jobbik, ezzel pedig politikai mocsok és sötétség költözik majd az országba – mondta Fekete-Győr András a Momentum hétfői fórumán. A párt elnöke az MSZP-t is támadta, mondván, hogy a pártot mára már csak a kormány tartja el.

2017. június 13. 09:43

Sürgősen le kell váltani az Orbán–kormányt, mert annak további regnálása szörnyűbb lenne, mint annak mostani állapota – véli Fekete–Győr András. A Momentum elnöke a párt hétfői fórumán kijelentette: a kormány „hiába szemezget Putyinnal és Erdogannal, az ország Európa–párti.” A pártelnök véleménye szerint rengeteget köszönhetünk az uniós támogatásoknak, de a korrupcióval Orbán ellopja a magyarok jövőjét és szégyenérzetet okoz nekik. A politikus azonban 2018-ra választási győzelmet, egyúttal a rendszerváltás befejezését ígérte: „le kell váltanunk őket is és az ellenzéket is. Volt három évtizedük bizonyítani, de nem csináltak semmit. Magyarország újra Kádár–kori tüneteket produkál” – tette hozzá.

A Momentum elnöke az ellenzéki pártokat is bírálta. Úgy véli, ősztől egymásnak eshet a Fidesz és a Jobbik, ezzel pedig politikai mocsok és sötétség költözik majd az országba. Szerinte ebben a helyzetben a pártja feladata az lesz, hogy „elhozza a fényt”. Az MSZP-ről úgy nyilatkozott, a párt a kormány zsebéből él, ezért se megbízni, se összefogni nem szabad velük. Elutasította az MSZP-vel és Jobbikkal való technikai koalíciót is a Fidesz leváltásának érdekében, mondván, hogy az ilyen pártokkal való összefogással csak magukat köpnék szembe.

A pártelnök elmondta: pártja már készül a 2018-as kampányra, és ha őszre átlépik a 10%-os támogatottságot, „elérhető közelségbe kerülhet a kormányváltás.” Ha azonban a mozgalom növekedése megreked, az egyrészt elszomorítaná Fekete–Győrt, másrészt aktív ellenzéki pártként továbbra is folytatnák a munkát az Orbán–kormány leváltása érdekében. A nyári politikai uborkaszezon azonban jól jöhet a pártnak, hiszen elég idejük lesz a hálózatépítéssel foglalkozni – véli a Momentum elnöke. Fekete–Győr András hozzátette: a kampány idején nagy szerepet tulajdonítanának a Facebooknak és aktivistáiknak és szamizdat kiadványokat is megjelentetnének.

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bontottcsirke
2017. június 14. 07:56
A csákón látszik, hogy valami alapítványnál volt meghirdetve valami kommunikációs többkörös forduló, ahova egy médiapofát kerestek, valszeg ezt nyert meg. Csak a többség sajnos emléxik a modern szdsz nyelvjárásra. Nem lesz ebből semmi andriska, max bejuttok a parlamentbe, ennyi.
kombinátor
2017. június 13. 22:36
Fegyőr-t irodájában látogatta meg egy híve: http://deformacio.blog.hu/2017/05/28/fekete-gyor_hivei_koreben
korona
2017. június 13. 20:55
Abban igaza van Fekete-Györnek, hogy az MSZP-t valóban és tényleg a kormány tartja el, fenn. Hogy legyen egy másikoldalas ellenzéke. Bohóckodás az egész! Mennyi a "pártban" a nettó átlagfizetés. Mennyi a parlamentben mindig "ellenző" MSZP-sek nettó fizetélse?
zolizolizoltan
2017. június 13. 17:35
FeGyőr szélsőjobboldali liberálfasiszta. Sajnos egyre több ilyen figura bukkan fel a világpolitikában. Nálunk FeGyőr az első liberálfasiszta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!