Nincsenek szavak a Jobbik közéleti merényletére

2017. május 23. 09:39

A közéleti dagonyában a Jobbik ezzel újabb mélységbe süppedt, a legijesztőbb pedig tényleg az, hogy ezt az egybites köpködést még tizenegy hónapig viselni kell.

2017. május 23. 09:39
Vörös Szabolcs

„Amit azonban a Jobbik tegnap elkövetett, arra egyszerűen nincsenek szavak. Orbánt, Rogánt, Habonyt és Mészárost kifigurázó, alighanem viccesnek szánt animációs videójuk ugyanis egy átlagos középiskolás diák grafikai ismereteit ötvözi Sas József humor- és énektehetségével. Meg egy jobb sorsra érdemes magyar népdalt a Star Wars Birodalmi indulójával – csak az nem világos, hogy ha Vona Gábor Darth Vader, akkor kik a jók?

(....)

A közéleti dagonyában a Jobbik ezzel újabb mélységbe süppedt, a legijesztőbb pedig tényleg az, hogy ezt az egybites köpködést még tizenegy hónapig viselni kell. Ép ésszel.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunsaci
2017. május 23. 09:50
A Heti Válasz nekiment a Jobbiknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!