Otthagyja az MSZP-t Murányi Marcell

2017. május 16. 14:46

A Blikk és a Népszabadság igazgatója kommunikációs tanácsadóként dolgozott a pártnak tavaly december óta, de az általa kidolgozott javaslatokat még csak meg sem tárgyalta az MSZP elnöksége, Murányi Marcell pedig úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

2017. május 16. 14:46

A Magyar Nemzet értesülései szerint otthagyja az MSZP-t Murányi Marcell, akit egyébként kommunikációs igazgatónak szeretett volna a pártvezetés még tavaly decemberben, de végül csak tanácsadói szerzédést kötöttek vele.

A lap úgy tudja, hogy a Blikk és a Népszabadság egykori főszerkesztője több javaslatot is tett az MSZP kommunikációjának átalaítására az utóbbi hónapokban, de a párt elnöksége még csak meg sem tárgyalta azokat. Végül Murányi úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, és az MSZP sem marasztalta.

Nyakó István, a párt sajtófönöke megerősítette Murányi távozását, mint a Magyar Nemzet érdeklődésére közölte, közös megegyezéssel váltak el, további kommentárt nem fűzött Murányi távozásához.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2017. május 16. 20:58
Az MSZP úgy járt mint az a szerncsétlen ember akit az említett halálra gázolt és megállás nélkül tovább ment. Büntetés két év felfüggesztve, hogy ne legyen egy nyugodt éjszakája.
hajjaj
2017. május 16. 17:33
"Otthagyja az MSZP-t Murányi Marcell" cserbenhagyta ? visszaeső? "Cser­ben­hagyta ál­do­za­tát a Nép­sza­bad­ság fő­szer­kesz­tője " https://ripost.hu/cikk-cserbenhagyta-aldozatat-a-nepszabadsag-foszerkesztoje Na, persze: szoci.
puszika
2017. május 16. 17:27
Hja kérem, két demagóg nem fér meg egy csárdában!
Berecskereki
2017. május 16. 16:56
Süllyed a hajó .......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!