Néppárti képviselő: Orbán 99%-ban Brüsszel

2017. május 08. 11:36

Brüsszelben Magyarország tartja a lojalitási rekordot 99%-kal, tehát ha Brüsszelt meg kell állítani, akkor Magyarországot is – jelentette ki Frank Engel.

2017. május 08. 11:36

„Semmi sem fog történni a CEU-val”, Orbán ugyanazt fogja tenni, amit eddig. Elmegy a határokig, és amikor tisztázzák vele, hogy átlépte a határokat, akkor visszavonul – mondta Frank Engel, az Európai Néppárt képviselője a a Demokratikus Koalíció pártalapítványának minapi konferenciáján

A politikus hozzátettel: az Európai Tanácsban „Magyarország tartja a lojalitási rekordot, közel 99%-kal. Az idő 99%-ban a Fidesz Brüsszel. Ebből kifolyólag meg kell állítani. szerinte az ország extrém módon lojális, hiszen szinte mindenben követi a politikai irányelveket”.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepo
2017. május 08. 21:56
na hülye libsik, hogy lesz orbán kizárva a néppártból, ez se jött be nektek, pedig ujhülye ,hogy lobbizott miatta
Héja
2017. május 08. 19:02
Jön a dékéhoz egy Engel nevű idióta. Erre helyi hülye ballibjeink visonganak az örömtől. A fickó zagyván beszél össze-vissza. Lapozzunk felebarátaim.
Türelem
2017. május 08. 17:59
Az ilyen szemétládákat, mint Engel be sem lenne engedni Brüsszelbe. Mit is nyilatkozott Soros pénzügyi manipulációiról Budapesten? Hát azt, hogy nem vitatható Soros felelőssége abban, hogy a font elleni támadása miatt több százan lettek Angliában öngyilkosok, de kvázi nem ez a lényeg, oktatási intézményeket is támogat. Vagyis lehet egyszerre gyilkos és jótevő, a gyilkos felmentve. Nos ez a mai trendi EU-s morál. Benedetto Croce fogalmazta meg a liberalizmus kapcsán, hogy a modern korban az élet nem a mozdulatlan, idillikus szárazföldön, hanem a tengeren folyik és drámai. Íme a valóság a szemünk előtt, véget ért a humanizmus, az emberi kultúra, a civilizáció.
balbako_
2017. május 08. 17:30
Azaz dr Orbán Viktor él a demokratikus jogaival és ez nagyon, de nagyon fáj a "nagy demokratáknak".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!