Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Kitiltották Magyarországról a brit szélsőjobbos vezért

2017. május 26. 13:33

Nick Griffint, a Brit Nemzeti Párt (BNP) elnökét kitiltották Magyarországról – közölte a budapesti Belügyminisztérium. A most kitiltott Griffin nemrég egy budapesti Soros-ellenes konferencián beszélt, méltatta Orbán Viktort, és azt is elárulta, nyugat-európai „menekültként” Magyarországon készült letelepedni.

2017. május 26. 13:33

Az AFP hírügynökség híre szerint a magyar Belügyminisztérium közölte: kitiltották Nick Griffint, a Brit Nemzeti Párt (BNP) elnökét Magyarországról. A Belügy szerint a TEK javaslatára döntöttek így.

A magyar hatóságok két nappal korábban tiltották ki James Dowsont, egy Griffinnel kapcsolatban álló, szintén radikális jobboldali brit aktivistát, nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva.

Griffin nemrég, a budapesti Stop Operation Soros konferencián arról beszélt: nyugat-európai „menekültként” telepedne le Magyarországon, és dicsérte Orbán Viktor keményvonalas migrációs politikáját is.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. május 26. 20:37
Amúgy meg az ilyen kitiltásoknak hogyan lehet érvényt szerezni a gyakorlatban? A kutya sem fogja megállítani, ha a schengeni övezetből Magyarországra jön. A hatóság tudni sem fog róla, hacsak nem figyelik.
Akitlosz
2017. május 26. 20:34
Tudja is ám az a TEK, hogy mi és ki a veszélyes! Nehezen hihető, hogy egy pártelnök veszélyt jelentsen, ráadásul elvileg még a bíróságon is működik az ártatlanság vélelme. Mire fel tiltanak ki Magyarországról olyasvalakit, aki nem sértett törvényt? De ha Angliából kiszórnák a magyarokat, akár csak egyet is, akkor meg fel lennének háborodva.
Türelem
2017. május 26. 18:09
Hát, lassan könyvet lehet írni. Hogy miről? Arról, ami itt zajlik, arról, hogy mit hozott felszínre hordalékként a Kádár szülte nagy népfrontos korszak utáni szabadság. Hogy törtek a felszínre a házmesteri indulatok, a zsidók elleni gyűlölet.
OberEnnsinnen
2017. május 26. 17:18
Ha Griffin felhagy a politikával, és mint EU-állampolgár, Magyarországra akar jönni, nyilvánvalóan beengedik. A gond az lehet, hogy Griffin nem akar felhagyni szélsőséges nézeteivel. Ez viszont számunkra ma megengedhetetlen, mikor az országot ezer oldalról támadják... Engem jobban aggaszt a dél-afrikai fehérek be nem engedése, akik menekülnének és ők valódi menekültek lennének, az életük a tét Afrikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!