Az interjút ne vállald el! – bakizott az EMMI sajtóreferense

2017. május 04. 13:08

Az Indexnek is elküldte véletlenül az EMMI sajtóreferense a levelet, amiben a minisztérium egyik dolgozóját egy interjú elutasítására kért meg.

2017. május 04. 13:08

Az Index arról írt, hogy hetek óta nem kapnak választ egyik minisztériumtól sem az emailben feltett kérdéseikre. Most arról számoltak be, hogy egy baki miatt került a felszínre, hogyan kezeli az EMMI a megkereséseiket.

A portál újságírója megbeszélt egy interjút, majd az interjúalany kérésére emailben megismételte a kérést az illetékes sajtóreferenst is becsatolva a levelezésbe. A minisztérium egészségügyi államtitkárságának sajtóreferense véletlenül a "válasz mindenkinek" opciót választotta, amiben arra kérte az interjúalanyt, hogy ne vállalja az interjút.

„Tisztelettel kérjük, hogy az alábbi interjút ne vállald el!” 

– írta a sajtóreferens, amit az Index munkatársa is megkapott.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
frivol824@gmail.com
2017. május 20. 21:18
Összefüggéseiben vizsgálva valóban fontos hír.
Szonár
2017. május 13. 02:56
és ez miért baj? Miért lenne köteles a tárca interjút adni az indexnek?
nick89
2017. május 12. 16:13
"Pelikán elvtárs! Egyszer majd kérni fogunk valamit." Mai változata: „Tisztelettel kérjük, hogy az alábbi interjút ne vállald el!” Na, ez nem kérés, hanem ukáz.
cutcopy
2017. május 05. 23:57
Hát nagy sztori volt ez is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik