Vasárnap kiderül, képviselő lesz-e Dopemanből

2017. április 23. 14:47

Nemcsak a franciák, a magyarok is választhatnak vasárnap. A nyolcaik kerületen kívül még öt másik helyszínen lehet az urnák elé járulni.

2017. április 23. 14:47

A vasárnap folyamán nemcsak a franciák, hanem a magyarok is választhatnak, igaz csak hat kisebb helyszínen.

Tolna megyében két településen – Gyulajon és Tolnanémediben lesz időközi polgármester-választás, de polgármester választ a Veszprém megyei Pápasalamon és a Pest megyei Gyömrő is.

Eközben a fővárosban két kerületben is egyéni választókerületi képviselőt választanak. Budapest XIV. kerületének 3. számú egyéni választókerületében azért kell az urnák elé járulni, mert az eltűnt MSZP-s képviselőnek,  Sápi Attilának a jogszabályok szerint január végén megszűnt a mandátuma.

A VIII. kerület 6. választókerületében pedig amiatt tartanak időközi választást, mert  Balogh István (Fidesz-KDNP) képviselő január 31-ével lemondott tisztségéről. Az ő helyére pályázik – öt másik jelölt mellett – Pityinger László, művésznevén Dopeman. Dopeman még kampánydalt is írt, igaz nem teljesen sajátot, a 2pac California Love című számát gondolta kis mértékben újra. A dalban azt hangsúlyozza, amit a kampánya alatt is többször elmondott, azaz hogy 25 éve él a VIII. kerületben, ezért tudja, mivel küzdenek az itteniek.

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. április 24. 07:54
Bukta Uzsorás
booborék
2017. április 23. 21:31
Hányinger fiam, se zene, se politika? Éhenhalsz...
rosszkutya
2017. április 23. 20:52
Úgy tűnik, még nincs olyan nagyon elszlömösödve.
flesh ripper
2017. április 23. 20:35
Lenyomta a fideszes jelölt Dopemant és a lelkésznőt Józsefvárosban Dull Szabolcs Dull Szabolcs követés 2017.04.23. 20:23 Cikkünket folyamatosan frissítjük! A Fidesz-KDNP jelöltje, Sántha Péterné nyerte a józsefvárosi időközi választást - értesült az Index. A fideszes jelölt magabiztosan győzött, információnk szerint 424 szavazatot szerzett, míg ellenfelei, Pityinger László, vagyis Dopeman, 256-ot, Románné Bolba Márta evangélikus lelkész pedig 183 szavazatot. Ugyancsak a ZIndex írja kisbetűkkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!