Nyomoznak a Magomed-ügyben

2017. április 29. 10:53

A csecsen férfiről kiderült, hogy hontalan, és évek óta papírok nélkül, jogellenesen tartózkodik Magyarországon.

2017. április 29. 10:53

Kényszerítés miatt nyomozás indult amiatt, hogy egy csecsen férfi, egy bizonyos Magomed Daszajev „rávette” a Szabadság téri szovjet emlékművet festékkel megdobáló Komáromy Gergőt arra, hogy nyilvános videóban, angol és magyar nyelven bocsánatot kérjen tettéért.

Az egyébként sikeres üzletember, parlamenti barátokat is emlegető Magomedről azóta kiderült, hogy ha arra kerülne a sor, akkor sem lehetne kitoloncolni, mert nincs hová: hontalan ugyanis, évek óta érvényes papírok nélkül, jogellenesen él Magyarországon.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. május 01. 19:37
Akár hogy is nézzük ezt a Kurta-furcsa esetet, Mert a raszta nem bort ivott, Hanem egy slukk ecetet.... Csókra csürte ez az ecet A mi rasztánk ajakát, Ha nem issza ez a barom Egyet hamar odavág! Jámbor a mi raszta libsink, Csak fél és azért kiabál, Mert megúszta szárazon ezt a családja: puszikál.. Két orosz volt ott egy csecsen Meg a raszta kismadár, Provokált -e,vagy csak betojt, Döntsd el magad hapsikám, A tanulság-kézenfekvő: Ha beszartál tartsd a szád, Mert ha egyszer szaros voltál, ki nem mos a jó Anyád! / egy harcos rongálóval kevesebben lettek a Soros- egyetemi polgárok-é megtanulták az alapesetet, hogyha egy hazátlan senki megtámad egy másik hazátlan senkit (bár neki van állampolgársága és joga egy egy kamionnyi - de kötelességtudás egy szál se-könnyen így jár!!! Hát akkor mit tettél,ha itt egy pofon beígérésével leszartad magad egy világ előtt? Ha te volnál orosz földön egy csecsen..? Én azt hiszem , hogy betojva -bár de elsunnyognál csendesen!......
Illieral
2017. május 01. 09:20
Nincsenek papírjai, hontalan, de évek óta több sikeres céget működtett Magyarországon. Magyar közigazgatás, törvények, és szervek is elmennek ám a picsába. Ez a pintéri rend része. És hány ilyen van, arabok, kínaiak papírok nélkül éldegélnek itt nálunk, mint Marci hevesen.
Rockpapa
2017. május 01. 08:19
Ősi Csecsen mondás ,ami így hangzik.Akinek vaj van a fején(még ha kecsketejből készült is)ne menjen a napra.
bandrea
2017. április 30. 13:08
Én csak azt mondom, amit 1989-ben. RUSZKIK HAZA!! RUSZKIK HAZA!!! RUSZKIK HAZA!!!! Ha már egyetlen 56-os nem szólalt meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!