Fizikailag akarta bántani Komáromyt a csecsen férfi

2017. április 24. 11:23

Magomed Dasajev egy orosz nyelvű Facebook-csoportban szervezkedett a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy ellen, sőt meg is nyugtatta aggódó társait: „Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van :)))”.

2017. április 24. 11:23

A csecsen származású Magomed Dasajev fizikailag is bántani akarta Komáromy Gergelyt, aki festékkel dobálta meg a szovjet emlékművet. Dasajev szándékáról pedig az orosz nagykövetség egyik munkatársának is tudomása volt – tudta meg az Index. A csecsen ugyanis egy olyan zárt Facebook-csoportban szervezkedett, melynek a diplomata is a tagja volt.

„Az ilyeneket meg kell nyomorítani, aztán közszemlére tenni a videót, hogy a többiek elgondolkozzanak. ... Ez a hulladék még nem kapott a fejére az oroszoktól. Megleckéztetném. EMBEREK, SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI!” 

– tette közzé felhívását Magomed Dasajev egy zárt, orosz nyelvű Facebook-csoportban.

A bejegyzéshez a nagykövetség munkatársa is hozzászólt, miután a kommentelők a hivatalos orosz fellépés elmaradását sérelmezték. A diplomata megporóbálta lenyugtatni a tagokat, mondván, hogy az rendőrség már megtette a szükséges lépéseket, nincs további tennivaló. Dasajev azonban nem értett egyet ezzel, szerinte Komáromy számított a rendőrség fellépésre, a tettét pedig nem bánta meg. „Ő akarta a bajt, és szívesen el is intézem neki” – fenyegetőzött.

Később már a részleteket tervezgette: „Hol lesz fellépése? Mikor? Vannak ott kamerák? Gyalog megy oda vagy kocsival? Mennyi szemtanú lehet mellette? Lesznek ott rendőrök? Meg kell tudni, hol lakik, hogy ne csináljunk magunknak gondot. Ne vagyok én kamikáze. Tisztán kell az ilyen ügyeket intézni” – írta. Végül azzal nyugtatta meg a társait, hogy „Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van :)))” .

Bármi is volt azonban a tervezett akció, az nem valósult meg, miután Komáromy hajlott a bocsánat kérésre, amit egy Dasajevvel közös videóban tett meg.

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2017. április 25. 05:51
Igaz, hogy Komáromy raszta? Dehogy...Sima fajparaszt a'....
pitypang1125
2017. április 25. 00:37
Meg is érdemelné! Valahogy nem volt olyan hazai felhördülés, mint amikor disznó körmökkel pakolták tele a zsidó cipőcskéket a duna parton! Mi ez a kettős mérce elvtársak? Pediglen azok a katonák is egy rendszer áldozatai voltak, mert annyi kedvük volt itt lenni, mint a zsidó származású honfitársainknak a Budapesti gettóban!
henrihenri
2017. április 24. 20:37
A libsik ikonja bocsánatot kért a csecsentől. Az ügy le van zárva.
Droite
2017. április 24. 18:10
A kenyszerites bizonyithatalan.. " fizikailag akarta bantani" irt rola zart face csoportban. Ez a vad? Olvassgassatok nyilt CEU-s nyitott faces csoportokat ott koncolasnal akasztasnal tartanak es ki nem szarja le. Joparezer ember szinten " bantani akarja" ezt a drogos CIA ugynokot es akkor mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!