Putyini tempónak tartja a CEU betámadását az LMP

2017. március 29. 15:02

Az LMP botrányosnak tartja, hogy oktatási intézmények is politikai támadás áldozatai lehetnek Magyarországon.

2017. március 29. 15:02

Az LMP „szégyenteljes oktatás- és kultúrtörténeti mérföldkőnek” tartaná, ha „elűznék” a Közép-európai Egyetemet (CEU) Magyarországról. Komlósi Csaba, a párt országos elnökségi tagja az MTI-nek szerdán küldött közleményében azt írta: a felsőoktatási törvény javasolt módosítása nagyon komoly károkat okozhat az intézménynek, „egyértelműen az ellehetetlenítése irányába mutat”. Szerinte az indítványt beterjesztő Emberi Erőforrások Minisztériuma megtalálta azokat a „jogi csűrés-csavarásokat”, amelyekkel felléphet az egyetem ellen.

Az LMP botrányosnak tartja, hogy oktatási intézmények is politikai támadás áldozatai lehetnek Magyarországon. Ez olyan „leplezetlen putyini tempó”, amely ellen az LMP a leghatározottabban tiltakozik – közölte Komlósi Csaba.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felcsúti kishazug
2017. március 29. 18:53
Nehéz nem észrevenni a párhuzamokat itten, de ahogy látom, ez sokatoknak sikerül. Jó kezekben a Haza, állelujah!!!!
Csigorin
2017. március 29. 17:54
Rohadt unalmas mar ez a Putyinozas... Raadasul azzal a felhanggal keverik bele hogy politikai ellenfelhez valo negativ hozzaallas - kerdezem akkor eszerint a ceu nem tudomanyos szervezet hanem politikai?
Kanóc
2017. március 29. 15:46
putty-putty
Öregfa..
2017. március 29. 15:36
Ez már beteges!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!