Lemondta március 15-i magyarországi látogatását egy lengyel kormánytag

2017. március 11. 09:24

Jan Dziedziczak lengyel külügyminiszter-helyettes egyéb elfoglaltságokra hivatkozva lemondta a nemzeti ünnep alkalmából tervezett magyarországi látogatását. Az erről beszámoló lengyel lap nem felejtette el megemlíteni, hogy a lengyel kormány csalódhatott Orbán Viktorban, amiért támogatta Donald Tuskot.

2017. március 11. 09:24

Lemondta március 14-15-ei budapesti látogatását Jan Dziedziczak lengyel külügyminiszter-helyettes, aki magyarországi útja keretében részt vett volna az állami ünnepi programokon is – írja Rp.pl-re hivatkozva a Magyar Nemzet. Dziedziczak „egyéb elfoglaltságokra” hivatkozik, de a lengyel lap emlékeztetett: a lengyel kormány csalódhatott a magyar kabinetben és Orbán Viktorban, amiért támogatták Donald Tusk újrázását az Európai Tanács élén annak ellenére, hogy a lengyel kormánynak volt saját jelöltje a posztra.

A lap arról is ír, hogy Jaroslaw Kaczyński, a kormányzó Jog és Igazsággoság párt elnöke egy korábbi interjúban azt állította: Orbán Viktor korábban azt mondta, ha a lengyel kormány nem támogatja Tuskot, akkor ő sem.

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Je suis Budaházy
2017. március 13. 01:01
A mostani események alapján már nem is tűnik összeesküvés elméletnek hogy a Szovjetunió is egy, a pár 100 család által irányított háttérhatalom egyik kísérlete volt. Talán egy kísérletnek is felfogható. Akkor a szovjet-német egymásnak ugrasztása volt a cél. Európa mégis megmaradt. Most a brüsszeli bábok a migránsokkal akarják felszámolni Európát.
Je suis Budaházy
2017. március 13. 00:58
Le se tagadhatnák hogy az EU az új Szovjetúnió! Ott is szinte mindenki megszavazott mindent, de sztalin megengedte hogy valaki ellene szavazzon. A szocializmusban se egészen 100%-al nyert a Hazafias Népfront. Pedig egyedül indult.
Je suis Budaházy
2017. március 12. 12:31
Berecskereki Napnál világosabb hogy fidesz BÉRkommentelő vagy. Egyáltalán tudnál olyat esetet mondani, ami után kritikával illeted a fideszt? Mivel bankár voltál, ezért nyilvánvalóan sokkal többet fizetnek neked, mint napi 5e Ft. Egy bankár le se hajol 5 ezerért. Mennyit kapsz?
Je suis Budaházy
2017. március 12. 12:28
Vén Csataló Gyökér az max. te vagy, fideszfelszopó ex munkásőr! Ahogy a nyilasokból lettek az ÁVÓ-sok, most az ÁVÓ-sok, Munkásőr bolsevik kutyák ugatnak, nemzetthy magyarnak hazudva magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!