A CEU-ra jár közpénzből egy helyettes államtitkár

2017. március 30. 10:39

A Külgazdasági és Külügyminisztérium fizeti a tárca jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkárának milliós tandíját a CEU-n.

2017. március 30. 10:39

Jelenleg is a CEU-n tanul Berzétei Ákos, a Külgazdasági és Külügyminisztérium jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkára – írja a 24.hu Berzétei önéletrajzára hivatkozva. A portál megkereste a külügyet, a tárca azonban nem volt hajlandó véleményt mondani magáról az egyetemről. Kérdésre azonban azt elárulták, hogy 

Berzétei CEU-s tandíját a Külgazdasági és Külügyminisztérium fizeti.

A minisztérium válasza szerint az intézményen belüli továbbképzéseken túl több munkatársnak belföldi vagy külföldi továbbtanulási lehetőséget is biztosítanak, abba pedig nem szól bele a tárca, hogy ki hol tanul.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. március 30. 21:33
Fideszesként ez nagyon kínos lehet, de már biztos megjött a pártközpontból a "magyarázat", amit lehet teríteni a fórumokon, kommentekben. De nem lenne baj, ha ez a tahó tolvaj banda végre elkezdene kormányozni is. Mert évek óta nem sikerül ez nekik, csak a pénztalicskázás megy egyedül.
Kanóc
2017. március 30. 18:18
Még hogy kirekesztő a kormány!...
Akitlosz
2017. március 30. 17:16
Beépített ügynök, kémkedni jár oda, ennyit tehát nyilván megér közpénzből.
Apanna
2017. március 30. 17:16
Kormányszóvivő is oda járt, meg is kérdezte a hírtv riportere, hogy átverték e, mire ő közölte, hogy nem, és továbbra is ez a cél ,ezért kell a szerződés, stb. és 28 egyetem érintett ebben, tehát nem csak a ceu. Igazat adok neki abban, hogy legyen rendezett a jogviszony. Ennyi, nem kell ezen rugózni. Az pedig, hogy megfenyegették a kormányt, hát kissé felháborító...... Vihar a BILIBEN....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!