Tarlós: Jövő szerdán dönthetnek az olimpia pályázat visszavonásról

2017. február 24. 12:41

A jövői szerdai rendkívüli ülésen vonhatja vissza a Fővárosi Közgyűlés az olimpia pályázatot a főpolgármester bejelentse szerint. Tarlós István szerint sikerült az országról egy olyan hamis képet kialakítani, mintha a magyarok általában ilyenek lennének, hogy nem tudnak egységre jutni.

2017. február 24. 12:41

Várhatóan jövő szerdai rendkívüli ülésén dönthet a 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonásáról a Fővárosi Közgyűlés - közölte Tarlós István főpolgármester pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Tarlós István elmondta, a visszavonásról a kormány, a Fővárosi Közgyűlés és a Magyar Olimpiai Bizottság határoz; a kormány már meghozta a döntését, az utóbbi két testület ezután hozza majd meg.

A főpolgármester szerint az egység „ilyen mértékű” megbomlásával nincs értelme pályázni az olimpiarendezésre. Megjegyezte, sikerült az országról egy olyan hamis képet kialakítani, mintha a magyarok általában ilyenek lennének, hogy nem tudnak egységre jutni.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vampire
2017. február 24. 23:18
Jobb kèsőn mint soha. A "visszavonàs".
bajai
2017. február 24. 20:48
Nos, világos, hogy a média túlnyomó többsége hazudozott. Gondolom az újságírókon kívül senki sem hazudta azt, hogy visszavonták a pályázatot. A kormány, a főváros és a MOB vezetői úgy döntöttek, hogy javasolják a visszavonást. Mindössze ennyi történt. A főváros szerdán dönt. Legalább addig kellene dübörögni az olimpia melletti kampánynak, hátha a kerületek polgármesterei nem birkák. Kicsi az esély, de ez nem igazi ok a feladásra. Ami úgy tűnik mégis megtörtént.Kár.
alex.leopardi
2017. február 24. 15:48
a francba,ötvenéves vagyok,sok pénzt költöttem,nem érem meg a következőt
nick89
2017. február 24. 13:43
Sebaj! Buli az élet! https://youtu.be/CgvW0iySflA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!