A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Mészáros Lőrinc: Okosabb vagyok, mint Mark Zuckerberg

2017. február 28. 22:39

Mészáros Lőrinc nem tartja magát oligarchának, azt állítja, hogy egyszerűen dolgozik. A felcsúti polgármester azt állította, hogy ő biztosan nem korrupt és az Orbán Viktorral való barátsága saját bevallása szerint sose érintette a közbeszerzéseket. A felcsúti kisvasutat meghosszabbítaná Bicskéig – számol be a hvg.hu.

2017. február 28. 22:39

Mészáros Lőrincet arról kérdezték, hogy miért gyarapodik gyorsabban, mint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg. „Hát lehet, hogy okosabb vagyok, nem gondolja?” – válaszolt a felcsúti polgármester.

Az önkormányzat testületi ülése előtt a HVG, a 24.hu és a HírTV újságírói faggatta a polgármestert. Elmondta, hogy az Orbán Viktorral ápolt barátságának semmi köze a meggazdagodásához „Azért, mert a miniszterelnök úr a barátom, az nem azt jelenti, hogy a politikával is szoros kapcsolatban állok” – mondta Mészáros Lőrinc a HVG-nek.

Mészáros Lőrinc a hvg.hu videójában magyarázza el üzleti sikereinek titkait

Hosszas magyarázkodás közben, újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy kapcsolati tőkét szerezhetett Orbán Viktortól, de ez nem érinti a közbeszerzéseket.

A felcsúti polgármester azt is bevallotta, hogy nem tartja hazaárulónak a Momentum olimpiaellenes íveit aláírókat, legfeljebb a baloldali pártokat, mely korábban támogatták a budapesti olimpiát.

Én biztos, hogy nem vagyok korrupt” – reagált a HírTV riporterének arra a felvetésére, hogy a cége azért értékelődött-e fel, mert a piac beárazta a korrupciót.

Azt is elárulta, hogy nagyon szeretné, ha a felcsúti kisvasutat meghosszabbítanák Bicskéig.

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. március 02. 08:11
Annak a hülye Zukernek annyi esze sincs, hogy az országa miniszterelnökének legyen a legjobb barátja.
Gyéressy Károly
2017. március 01. 23:27
Csák Mátéra és Apodfi Dénesre szavazok. Amit nem értek: ha a közbeszerzés a jó ajánlattól függ, akkor miért nem hajlandó egy pillanattól kezdve Simicska jó ajánlatot adni?
=nessuno=
2017. március 01. 20:06
Szánalmas. Az is, hogy valaki ezt védhetőnek tartja.
kizökkentidő
2017. március 01. 18:02
Ezt a mészárost sem fogják elrabolni az esze miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról