Juhász Péter lett az Együtt elnöke

2017. február 04. 15:58

Juhász Pétert választotta az Együtt küldöttgyűlése a párt elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben. A küldöttgyűlés úgy határozott, hogy Majtényi László legyen az Együtt köztársaságielnök-jelöltje.

2017. február 04. 15:58

Juhász Pétert választotta szombaton az Együtt küldöttgyűlése a párt elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben – közölte a párt az MTI-vel.

A közlemény szerint Szigetvári Viktor eddigi elnök visszalépett a jelöltségtől a küldöttgyűlésen.

Juhász Péter megbízatása két évre szól – tették hozzá. 

Közölték azt is, hogy a küldöttgyűlés úgy határozott, hogy Majtényi László legyen az Együtt köztársaságielnök-jelöltje. 

Ezzel kapcsolatban megjegyezték, Majtényi László közéleti szerepvállalásával komoly és tiszteletreméltó érdemeket szerzett a rendszerváltás óta, legfőbbképpen az alkotmányosság védelmezőjeként, valamint korrupcióellenes tevékenységével. A küldöttgyűlés felkéri a pártban politizáló független országgyűlési képviselőket, hogy ajánlják Majtényi Lászlót köztársaságielnök-jelöltnek, jelöltté válása esetén pedig szavazzanak rá.

(MTI)

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2017. február 06. 11:06
annyira!!!!!!!
rendszergazda
2017. február 05. 19:03
meddig futatják ezt maflát!
siculus
2017. február 05. 13:16
Bankszámlaszám most nincs?
atila68
2017. február 05. 10:19
Egy párt ami perekből tartja fent magát? #megélhetésipereskedő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!