Furcsa indokkal rúgták ki az Antall József Tudásközpont jogászát

2017. február 01. 12:33

Az intézmény átszervezésre hivatkozik, a kirúgás mégis azután történt hirtelen, hogy kiállt a kollégája véleménynyilvánítási joga mellett.

2017. február 01. 12:33

Hétfőn minden különösebb előzmény nélkül kirúgták Antall József Tudásközpont jogászát, Szert Boglárkát, aki úgy véli: eltávolítása mögött az lehet, hogy korábban kiállt egyik kollégája véleménynyilvánítási joga mellett. 

Az ügy előzménye, hogy még január 18-án Antall Péter, Antall József fia, és a róla elnevezett tudásközpont vezetője jelezte: nyilvánosan senki nem álljon ki a budapesti olimpia ellen, többek között azért se, mert az intézményt a Miniszterelnökség is pénzeli.

Az Antall József Tudásközpont az RTL Klub megkeresésére azt közölte: átszervezés volt náluk, ami pedig a szervezeti és személyzeti struktúrát is érinti, ezért váltak meg Szert Boglárkától. A jogász ezt nem hiszi, és munkaügyi bírósághoz fordul.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2017. február 03. 06:01
Szóval nem tudni miért tették ki. Mandi meg az rtl szintjén van màr.
luisbathhelena
2017. február 02. 11:29
Ez egy családi alapítvány. Nem kötelező az ottani munka.Így joguk van megválogatni kivel dolgoznak. Megnézem azt a privát céget akik nem a tulaj szeribt táncolnak.
apika2
2017. február 02. 09:19
Iszonyú hiba ilyenekbe belemennie a jobboldalnak... Az egy szem másként nyilatkozó kirúgása sok száz szavazót fog távol tartani az urnáktól... Ezek az ügyek mind meg lesznek említve a választásokon, és növelik a bizonytalanok számát, ami a jelenlegi ellenzéknek tökéletes. Hiába hiteltelenek, ha az emberek nem mennek el szavazni a jobboldalra, mégis nő a parlamenti arányuk... Továbbmegyek: mivel az ellenzéknek látszólag nincs esélye, egy szép tavaszi napon nagyon sokan kirándulni mennek majd, nem választani... Szóval kicsit több gondolkodást, mint hirtelen cselekvést...
KannibálTatárÚr
2017. február 02. 07:24
Mi a baj? A rendszarváltás után milliókat bocsátottak el. Olyanokat, akik dolgoztak. Pedig még nézetük sem volt. A munkájuk azóta is hiányzik. A liberálisok rúgták őket ki. Ma meg nem tetszik nekik, ha egy felesleges munkahely felesleges alkalmazottját kirúgják. A libsikkel szembe az ő módszerüket kell alkalmazni: - - - - - MINDEN LIBSIT KI KELL RÚGNI!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!