Pártot alapítanak a nyugdíjasok

2017. január 18. 11:53

Idős Demokraták Szövetsége néven pártot alapítanak a nyugdíjasok, és indulnának a 2018-as választásokon is. Céljuk egyebek mellett, hogy elérjék az alapnyugdíj bevezetését.

2017. január 18. 11:53

Pártot alapítanak az elégedetlen nyugdíjasok, az Idős Demokraták Szövetsége (IDSZ) január végén lép nyilvánosság el, és februártól kezdi meg tevékenységét pártként, a 2018-as választáson pedig már indulni is akarnak, de egyelőre egyetlen már létező párttal sem szeretnének együttműködni – számol be a kezdeményezésről a 168 Óra.

Az alapítók kifejezetten rétegpártot szeretnének létrehozni, és kizárólag a nyugdíjasokat érintő, nem megosztó témákkal foglalkoznának, mint például a nyugdíj, az egészségügy vagy az időskori diszkrimináció, „amelyekben együtt tud működni a nercbundás rózsadombi hölgy és a falusi, templomba járó nyugdíjas is” – ahogy Kabai Tibor, az IDSZ egyik alapítója fogalmazott a lapnak. Szeretnék elérni többek között az alapnyugdíj bevezetését.

Kabai már több nyugdíjas szervezettel is tárgyalt, akik jelezték: ügyek mentén hajlandóak az együttműködésre.

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. április 04. 18:00
idős fiatal demokraták szóvetsége
ANTITERRORISTA
2017. április 04. 17:51
NYÍLT LEVÉL: Közérdekű kérdés a Nyugdíjas Párt alapító Kabai Tiborhoz Tisztelt Kabai Tibor Úr! Hajlandó-e Ön fellépni a Nemzeti Stop Só Program ellen? A Menzareform keretében is alkalmazott program napi 5 grammnál kevesebb konyhasó pótlást és napi 4,7 grammnál több kálium pótlását írja elő. Akármennyi vizet pótlás mellett, akármennyire gyors kálium bevitellel. 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokon és embereken nátrium és kálium dózis hatás kombinációs mérésekkel bebizonyították a nátrium hiányos és vagy kálium túladagoló étkezés életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatását. A sejtek közötti testnedvekben, pl. vérszérumban ugyanaz az optimális víz, konyhasó, nátrium és kálium arány, mint a gyógyításhoz több száz év óta alkalmazott fiziológiás Ringer infúziós oldatban. 3 liter Ringer 3 liter desztillált vízzel 27 gramm nátrium-kloridot és ezzel 12 gramm nátriumot, és 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe. Étkezéssel is ennyinek a bejuttatása a legjobb a szívnek. Orvosi tankönyvek szerint 1 óra alatt bárhonnan a vérbe jutó 1 vagy 2 grammnál több kálium is már veszélyes méreg. Ha 24 óra alatt 5-vagy 8 gramm kálisóval 2,2 vagy 3,5 gramm vagy több kálium jut be szájon át egészséges emberbe, biztosan torzul tőle az EKG, vagyis romlik a szívműködés. A desztillált víz biztonságos ivóvíz, megfelelő sópótlás mellett. Az infúzió is desztillált vízből készül. Életrövidítő hatású a tiszta desztillált víz ivását mérgezőnek nyilvánító (ÁNTSZ honlapi) álláspont is. Mindezekről a bizonyítékokat lásd a www.tejfalussy.com honlapon és az onnan indítható www.aquanet.fw.hu honlapon. Miért írom Önnek is ezeket? Azért, mert életrövidítéssel eltulajdonítható a nyugdíjbefizetés, amihez jelentős banki és politikai érdekek fűződnek. Ha hajlandó felvállalni a mérgezés elleni ügyben fellépést, belépnék a pártjukba, hogy személyesen is segítsek. (Ha nem vállalja fel, nem látom értelmét a belépésnek.) Telefonon személyesen szerettem volna felvenni Önnel a kapcsolatot, de nem találtam a telefonszámát. Várom a válaszát. Tisztelettel: Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló jogos védelmet folytató megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő, Tel.: +36 20 218 1408, [email protected] (Nyílt levél, iratjel: Kabai-nyugdijaspart-kerdes-170312)
vigyor
2017. január 19. 09:16
Szerintem ez pont ugyanúgy rendben van, ahogy a lelkes embetűs gyerekek pártja. Bár, őszintén szólva ebben a pártban legalább a tapasztalat tuti nem hiányzik majd...
Julismama2
2017. január 19. 09:14
http://pestisracok.hu/alig-alakult-meg-maris-menekulnek-tagok-az-olimpiaellenes-civil-mozgalombol/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!