Hűtlen kezeléssel gyanúsítják Nobilis Kristófot

2017. január 19. 16:22

Hűtlen kezelés miatt indult büntetőeljárás Nobilis Kristóf üzletember és két másik személy ellen a Lánchíd Palota ügyével kapcsolatban. Nobilis ügyvédje szerint jogi abszurdum a gyanúsítás.

2017. január 19. 16:22

A hvg.hu arról ír: különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Lánchíd Palota bérletének ügyében Nobilis Kristóf üzletember és két másik, a palotaügyben érintett társa ellen.

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda gazdasági bűnözés elleni főosztálya folytat eljárást. A lap szerint csütörtökön tartották Nobilis első gyanúsítotti kihallgatását, ezt  Nobilis csütörtök délután megerősítette a lapnak. Ügyvédje, Papp Gábor „jogi abszurdumnak” nevezte a gyanúsítást, ami ellen panasszal éltek. 

A palotát bérlő állami Eximbank régóta pereskedett Nobilisékkal, csakhogy ősszel első fokon vesztett.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2017. január 21. 00:01
Veszítenk a magyar államból hasznot húzó fideszes érdekkörök egy rendes jogi eljárásban? Akkor majd más eszközökhöz nyúlnak. Mert olyan nincs, hogy ne érnék el céljukat. Ha kell, koholt vádak alapján is. Hiszen a bíróságon kívül a teljes igazságszolgáltatás a kezükben van és a saját céljaik szerint használják is.
noMores
2017. január 20. 11:02
Pedig o fideszhaver....
hetény
2017. január 20. 07:56
A lófejet előtte betették az ágyába? https://www.youtube.com/watch?v=ui9yUWVeZss
kortárs
2017. január 19. 23:17
Szomorú, amikor már a komcsik által üldözött keresztény vállalkozók ellen is fordul ez a rezsim... :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!